Sådan installeres en Linksys WMP54G driver at arbejde på Windows XP 64-Bit

August 14

Den WMP54G er et trådløst netværk PCI-adapter, som du kan installere på din stationære computer og bruge til at oprette forbindelse til et trådløst hjemmenetværk. Desværre er Linksys ikke understøtter 64-bit operativsystemer, herunder Windows XP 64-bit. Men fordi Linksys WMP54G indeholder en chip fremstillet af Ralink, kan du hente og installere Ralink 64-bit drivere, der arbejder med WMP54G på 64-bit operativsystemer. Ved installation af driveren til WMP54G på en 64-bit OS, skal du manuelt angive driveren til enheden; ellers vil computeren ikke genkende hardwaren.

Instruktioner

1 Åbn din webbrowser og besøge ralinktech.com. Klik på "Software" øverst i vinduet, skal du rulle ned og klik på "Windows".

2 Klik på "PCI / mPCI / CB (RT2500)" linket fra listen.

3 Indtast dit navn og e-mail-adresse i felterne, og klik på "Accepter" for at downloade Windows XP 64-bit driver til WMP54G. Gem filen på dit skrivebord.

4 Dobbeltklik på den .exe-fil, du lige har downloadet for at starte installationsprogrammet. Accepter licensaftalen, og klik på "Næste".

5 Vælg "Microsoft Zero Configuration Tool", og klik "Næste".

6 Vælg "Optimer til Wi-Fi-tilstand", og klik "Næste". Vælg "Optimal Performance" og klik på "Næste". Klik på "Install".

7 Klik på "Start" og vælg "Kør". Input "devmgmt.msc" i vinduet Kør, og tryk på "Enter". Enhedshåndtering vises.

8 Find "Andre enheder" og dobbeltklik på den for at udvide markeringen. Højreklik på "Network Controller" enhed med den gule udråbstegn og vælg "Opdater driver". Et nyt vindue vises.

9 Vælg "Nej, ikke denne gang," og klik "Næste".

10 Vælg "Installere fra en liste eller en bestemt placering (avanceret)", og klik "Næste".

11 Vælg "Søg ikke. Jeg vælger driveren, der skal installeres," og derefter kontrollere "Næste". Rul ned og vælg "Netværkskort" fra listen over hardware. Klik på knappen "Har diskette". Et nyt vindue vises.

12 Klik på "Gennemse" og navigere til følgende placering på din computer:

C: \ Program Files \ Ralink \ RT6x Wireless LAN Card \ Driver

Klik på "OK".

13 Vælg "Ralink Technology Inc." fra "Producent" liste og "802.11b / g trådløs adapter" fra "Network Adapter" liste. Klik på "Næste". Et vindue advarsel vises.

14 Klik på "Ja", og derefter "Luk" for at afslutte installationen. Genstart computeren.