Sådan Beregn Negative Times i Excel

May 4

Microsoft Excel 2010 håndterer datoer og tidspunkter ved at konvertere dem til tal. Som standard 1. januar er 1900 givet tallet "0", og hver dag bagefter tilføjer den ene til den samlede. Times håndteres som en brøkdel af en dag, men når du blot indtaste et tidspunkt af sig selv, Excel bruger 1 Januar 1900 date system. Dette fungerer fint, indtil du udfører en beregning, der resulterer i en negativ tid. Da resultatet ender med at blive, før 1900, vender systemet tilbage "########" i stedet for et resultat. Få omkring problemet ved hjælp af 1904 date system, som var inkluderet for Mac kompatibilitet, fordi dit system kan behandle en 1903 dato uden problemer.

Instruktioner

1 Åbn din Excel 2010 regneark. Klik på en tom celle overalt i regnearket.

2 Skriv "-" 01:30 "" i cellen. Tallet "-.0625" skal vises. Højreklik på cellen og vælg "Formater celler". Vælg "Time" fra listen til venstre og klik på "OK". Tallet ændres til "#####".

3 Klik på fanebladet "File" øverst på skærmen. Vælg "Indstillinger" fra listen, der vises.

4 Klik på "Avanceret" på listen i venstre side af vinduet Indstillinger. Rul ned til bunden af ​​"Avanceret" skærm og se efter "Ved beregning denne projektmappe" overskrift. Klik på feltet ud for "Brug 1904 date system."

5 Klik på "OK" for at lukke vinduet Indstillinger. Den tid, du har indtastet lyder nu "-1: 30." Du kan udføre normale matematiske operationer om antallet og den vil opføre sig nøjagtig som et negativt tal ville.

TIPS

  • Hvis du stadig se "#####" efter ændring til 1904-systemet, kan du bare brug for at gøre kolonnen bredere, som standard tidsindstilling den har brug for plads nok til at vise "-1: 30:. 00:00"