Sådan bruges en Canon RAW Codec

June 4

RAW-filer indeholder ukomprimeret billedinformation fanget gennem et digitalt kamera, hvilket gør filerne ekstremt store sammenlignet med standard videoformater, som JPEG og GIF. På grund af den manglende kompression, RAW-filer bevarer høj kvalitet billeddata, der er ideel til redigering. Canon RAW codec giver billedet-visning programmer på computeren til at læse filer i RAW-billede data filformatet. Når codec er installeret på computeren, kan du åbne de RAW-filer i programmer, der normalt ikke kan læse og redigere RAW-filer.

Instruktioner

1 Download Canon RAW codec til din computer. Canon RAW codec fungerer kun på Windows-systemer. Den kan downloades gratis fra Free-codecs eller Major Geeks.

2 Installer Canon RAW codec på din computer. For at installere en codec, skal du gå til din computers "Downloads" mappe, adgang til ved at klikke på "Start> Computer> Lokal disk (C:)> Downloads," højreklikke på codec-filen og vælg "Udpak alle" for at trække codec-filen ud af den komprimerede beholder.

3 Flyt Canon RAW codec til en placering på harddisken, hvor du ved, du vil ikke slette den. For at holde det med de andre programfiler, kan du gå til "Start> Computer> Lokal disk (C:)> Program Files", og træk og slip Canon RAW codec fra "Downloads" mappe ind i "Program Files" mappen .

4 Gå til den mappe, der indeholder den Canon RAW codec, hvis du ønsker at åbne filen. Dobbeltklik på RAW-fil for at åbne den i standard billede-visning på din computer.

TIPS

  • Canon RAW codec understøtter de fleste forbrugernes digitale kameraer i Canon linje.

relaterede artikler