Hvad er VMware Fusion til Mac?

March 29

Hvad er VMware Fusion til Mac?


Apples Boot Camp bragte Windows til Mac, men softwarens designere overset en ting: Genstart din computer, hver gang du vil skifte mellem dem kan være langsom. Det er, hvor VMware Fusion kommer i.

Hvad er VMware Fusion?

VMware Fusion er et program til Mac, der giver brugerne mulighed for samtidig køre Windows og Mac OSX, blandt andre operativsystemer (som linux og ubuntu). Disse programmer er ofte kaldet "virtuelle maskiner", som er der, hvor det "VM" kommer fra. Den "Fusion" del af navnet kommer fra Fusion funktion i programmet, hvor Windows-programmer og Mac-programmer vises på samme skrivebord. Softwaren koster 80 dollars.

Hvem er det til?

Dette program er ideelt for alle, der har en Mac, men ønsker at bruge et par programmer bedre egnet til Windows (som Excel eller Outlook). Virtuelle maskiner anbefales ikke til gamere eller video redaktører fordi der kører begge operativsystemer på samme tid tager magten væk fra disse processer.

Alternativer

Tre fremtrædende Virtual Machine programmer er tilgængelige for Mac. VMwares største konkurrent er Parallels, som koster det samme og har nogenlunde de samme funktioner. Hverken program er klart bedre. Den tredje mulighed, VirtualBox, er gratis og kan få arbejdet gjort.


relaterede artikler