Hvor Er lydkort placering i en Dell Dimension E520?

February 21

Dell Dimension E520 er en af ​​mange moderne computere, der ikke har et diskret lydkort. I stedet systemkortet har SigmaTel 9227, en integreret lydchip. Ved hjælp af en integreret lydchip sænker omkostningerne til fremstilling af en computer, og brugerne generelt finde lydkvaliteten af ​​integreret lyd acceptabelt. Men du kan installere et lydkort til forbedret lydkvalitet eller gaming ydeevne.

SigmaTel 9227 Specifikationer

Den SigmaTel 9227 lydchip giver resultater kan sammenlignes med en almindelig multimedia lydkort. Det har evnen til at spille op til otte digitale prøver samtidigt og kan afspille og optage 24-bit lyd med sample rates op til 192 kHz. Det understøtter surround sound output for op til syv satellithøjttalere og en subwoofer. Det har en dedikeret hovedtelefon forstærker, og kan prale med et signal-støj-forhold over 100 dB.

Lydkort Indstillinger

Dell Dimension E520 har en PCI Express x16 slot, en PCI Express x1 slot og to konventionelle PCI slots. Hardware producenter tilbyder lydkort til PCI Express og PCI slots, så du kan købe stort set alle lydkort uden frygt for, at din computer vil være i stand til at støtte det. Den Dimension E520 har også flere USB-porte, som du kan bruge til en ekstern lydenhed.

Installation af et lydkort

For at installere et nyt lydkort, placere Dimension E520 sagen på sin side efter at lukke computeren ned og fjerne alle kabler. Træk knappen på toppen af ​​sagen og løft sidepanelet væk. Sænk metal holderen på bagsiden af ​​sagen ud for ekspansion kort slots. Skru metal dækning for den slot, som du vil installere kortet i. Skub kortet lige ned til sæde det helt ind i åbningen, og skub derefter på fanen på kanten af ​​kabinettet ind i hakket på kanten af kortets metal beslag. Retur holderen på bagsiden af ​​sagen til den hævede position. Sæt siden på at lukke computeren sagen, og tilslut alle kabler. Tænd computeren, indsæt software disk følger med lydkort og følg instruktionerne for at installere enhedsdriveren og andre inkluderet applikationer.

Kontroller lydkort

Hvis du oplever et problem med lydchip eller lydkort i din Dimension E520, bruge Device Manager i Windows XP eller Windows Vista for at verificere, at styreprogrammet er korrekt installeret. Klik på knappen "Start" eller Windows-logoet i nederste venstre hjørne af skærmen. Klik på "Kør" valgmulighed, eller klik på "Søg i alle programmer og filer" feltet nederst i menuen. Skriv "devmgmt.msc" og tryk "Enter". Enhedshåndtering vises. Klik på plustegnet eller trekanten ved siden af ​​"Sound, video og spil", og bekræfter, at der ikke advarselsikon vises ved siden af ​​"SigmaTel 9227" eller lyd adgangskort. Hvis enheden viser en ikon advarsel, højreklikke på det og vælg "Egenskaber". Klik på "Driver" fanen i Windows Vista, og klik derefter på "Aktiver" knappen. I Windows XP skal du klikke på fanen "Generelt", og klik derefter på "Device Usage" drop-down menuen og vælg "Brug denne enhed." Klik på "OK" og afslutte Enhedshåndtering. Hvis du fortsat oplever problemer, skal du hente og installere den nyeste enhedsdriver.


relaterede artikler