My Word-dokumenter vil ikke frelse

July 23

My Word-dokumenter vil ikke frelse


Microsoft Word er et tekstbehandlingsprogram, der bruges af enkeltpersoner, fagfolk og studerende i alle aldre. Den vigtigste anvendelse af Word-programmet er at skrive dokumenter ud, som du planlægger at udskrive, distribuere eller gemme. Når du skriver noget ind i et Word-dokument, du vil ønsker at gemme det på et tidspunkt. Hvis du har problemer med en af ​​de muligheder for at gemme, har du et par andre til at prøve.

Instruktioner

1 Klik på knappen Microsoft til at gemme dit arbejde for første gang.

2 Vælg "Gem som" valgmulighed og derefter vælge en destination på computeren, hvor du vil gemme dokumentet. Du kan også gemme dokumentet i et andet sted, såsom et USB-drev.

3 Navngiv dit dokument og vælg "Gem". Du kan også prøve at gemme dokumentet som en anden filtype ved at vælge en anden indstilling under rullemenuen mærket "Gem som type".

4 Prøv at klikke på knappen Microsoft og vælge "Gem", hvis "Gem som" valgmulighed giver dig problemer. Hvis du gemmer for første gang, bør den "Gem som" vindue stadig blive vist.

5 Tryk på "Control" og "S" tasten på tastaturet på samme tid. Dette er en tredje mulighed, du kan prøve, hvis du har problemer med at gemme Word-dokument.


relaterede artikler