Sådan finder Linux applikationer

July 21

Sådan finder Linux applikationer


Linux software-applikationer, der er pakket specifikke for en type fordeling foretrækkes til nem installation og opdatering. Derfor, når du søger efter et program, der passer til et særligt behov, finde programpakker designet specielt til den Linux-distribution og version i brug for at sikre en problemfri installation. Heldigvis er de fleste Linux-distributioner nu give en installation af software-program, der forenkler processen med at søge efter og installere software programpakker.

Instruktioner

Find software til Ubuntu

1 Klik på menuen "Programmer" og derefter klikke på "Ubuntu Software Center" ikonet.

2 Klik på "Get Free Software" ikonet.

3 Klik i søgefeltet placeret til højre for "Get Free Software" tekst. Skriv navnet på det program, du ønsker at finde og installere. Tryk på "Enter" tasten for at få vist listen over programmer findes ved hjælp af søgefunktionen.

Find software til Fedora

4 Klik på "System" menuen og klik på "Administration" og derefter klikke på "Tilføj / fjern software".

5 Klik i søgefeltet (det har et forstørrelsesglas ikon). Skriv navnet på det program, du ønsker at finde og installere.

6 Klik på knappen "Find" for at se listen over programmer findes der matcher din forespørgsel.

Find Software til OpenSUSE

7 Tryk på "ALT + 2." En kommando vindue vises.

8 Skriv "yast" (uden anførselstegn) og tryk på "Enter" -tasten. Indtast root adgangskode, når anmodet om og tryk på tasten "Enter".

9 Klik på fanen "Software" i "YaST Control Center" vinduet. Vælg "Software Management" og derefter vælge fanen "Søg". Skriv navnet på det program, du ønsker at finde og installere, og derefter klikke på knappen "Søg" for at se en liste over de programmer, der findes ved hjælp af funktionen "Søg".


relaterede artikler