Sådan bruges Group Policy Editor til at begrænse Websites

February 7

Group Policy Editor er et system værktøj, der definerer regler og konfigurationer, der kontrollerer arbejdsmiljøer for alle brugerkonti, der er registreret til en computer. Du kan bruge dette værktøj til at blokere visse hjemmesider på din computer, hvilket gør det umuligt for brugerne at gennemse websteder, der enten uhensigtsmæssigt eller distraherende i et arbejdsmiljø. Bemærk, at du skal administrative rettigheder til adgang og foretage ændringer i Group Policy Editor.

Instruktioner

1 Log ind på din computer ved hjælp af en administrativ konto.

2 Find Internet Protocol (IP) adressen på det websted, du ønsker at blokere. Klik på Start-menuen og skriv "cmd" (uden anførselstegn). Klik på "cmd.exe" for at starte Kommandoprompt. Type (uden anførselstegn) "ping <domainname>", og tryk på "Enter" tasten; erstatte "<domainname>" med domænenavnet på det websted, du ønsker at blokere (fx "ping website.com"). Den Kommandoprompt vil returnere en liste over IP-adresser. Skriv disse numeriske adresser på et stykke papir.

3 Skriv "exit" (uden anførselstegn) for at lukke Kommandoprompt.

4 Klik på menuen Start, og derefter skrive "gpedit.msc" (uden anførselstegn) i søgefeltet. Tryk på "Enter" tasten for at starte Group Policy Editor.

5 Dobbeltklik for at udvide "Computer Configuration" i venstre rude i hovedvinduet. Udvid "Windows-indstillinger." Udvid "Sikkerhedsindstillinger". Udvid "IP-sikkerhedspolitikker."

6 Højreklik og vælg "Administrer IP filterlister ..."

7 Klik på "Tilføj". Skriv et navn til den politik, som du vil bruge til at begrænse hjemmesider ( "LimitWebsitePolicy", for eksempel).

8 Klik på "Tilføj" for at starte en guide for "IP-filter."

9 Klik på "Næste", når guiden popper op. Vælg "Min IP-adresse" fra drop-down menuen i "IP Traffic Source" vinduet. Klik på "Næste".

10 Klik på "Destination Address" drop-down menuen og vælg "bestemt IP-adresse." Klik på "Næste".

11 Indtast alle de IP-adresser, som du skrev ned tidligere, én efter én.

12 Klik på "Næste" og derefter klikke på "OK" for at indstille politikken. Luk Group Policy Editor til at afslutte opgaven.