Sådan Slet et dokument, der ikke Slet i Windows XP

June 23

Af ukendte årsager, bestemte filer eller dokumenter i Windows XP sommetider kan ikke slettes ved hjælp af den grafiske brugerflade af Windows. Dette problem ofte overflader ved at fortælle dig, at filen er beskyttet og kan ikke fjernes. Du kan dog stadig slette filen fra dit system ved at bruge kommandolinjen indbygget i Windows XP.

Instruktioner

1 Klik på "Start" knappen, og klik derefter på "Kør" valgmulighed.

2 Skriv "cmd" i feltet Kør, og tryk på "Enter" -tasten. En kommandolinje vises.

3 Skriv "cd \" på kommandolinjen, og tryk på "Enter" -tasten. Dette bakker dig ud til roden af ​​din harddisk - for eksempel, hvis Windows er installeret på drev C: \, vil du være på C: \ på kommandolinjen.

4 Indtast "cd __" på kommandolinjen, men erstatte den tomme plads med stien til den mappe, der indeholder den fil, du vil slette. For eksempel, hvis du ønsker at slette en fil, der er bosat i C: \ Documents, skal du skrive "cd C: \ Documents", og tryk på "Enter".

5 Skriv "del __" og erstatte den tomme plads med filnavnet på den fil, du vil slette, herunder udvidelse i slutningen af filnavnet. For eksempel, for at slette "Resume.doc", ville du skrive "del Resume.doc". Du har slettet din fil.