Sådan Skriv en artikel i din Facebook status

January 7

Hvis du ønsker at dele en artikel med dine Facebook-venner, kan du sende det som en statusopdatering. Udstationering det på denne måde vil placere et resumé af artiklen i Facebook news feed, sammen med et link, som venner kan klikke på for at læse hele historien. Udstationering artiklen som en statusopdatering betyder også, det vil blive vist på din profilside. Du skal få adgang til artiklen online, så du kan kopiere webadressen.

Instruktioner

1 Peg din webbrowser til facebook.com. Indtast din e-mailadresse og adgangskode i felterne nær toppen af ​​siden, klik derefter på knappen "Log ind".

2 Åbn et nyt vindue eller fane i din browser og besøge webside, der indeholder den artikel, du ønsker at skrive i din status. Højreklik på adresselinjen, og vælg derefter "Kopier" for at kopiere URL'en af ​​artiklen.

3 Vend tilbage til din Facebook-side. Klik på knappen "Link" fra "Del" header, placeret nær toppen af ​​siden.

4 Højreklik på tekstboksen under knappen "Link". Klik på "Indsæt" for at indsætte URL'en i tekstfeltet. Klik på knappen "Vedhæft", som ligger ved siden af ​​tekstfeltet.

5 Tilføj en kommentar, hvis det ønskes, ved at skrive i "sige noget om dette link" tekstfeltet. Når du er klar til at opdatere din status med linket, klikke på knappen "Del".


relaterede artikler