Sådan deler VNC Remote Desktop

December 8

Sådan deler VNC Remote Desktop


Remote desktop adgang er en fantastisk fordel i dag & # 039; s teknologi, der muliggør et samarbejde, remote support eller simpel adgang til et værk computer hjemmefra eller omvendt at øge produktiviteten. Deling af en computer skrivebordet ved hjælp af VNC giver alle disse fordele i en meget let software pakke, der inkluderer en bærbar VNC-klient-software, der giver øjeblikkelig adgang fra stort set alle Microsoft Windows-pc.

Instruktioner

1 Download VNC software og starte installationen.

2 Klik på knappen "Næste" på det første vindue installation, så i det næste vindue, skal du klikke på "Jeg accepterer aftalen" radio -knappen hvis du accepterer licensbetingelserne, og klik på "Næste".

3 Klik på "Næste" for at installere softwaren til standardprogrammet placering (bemærk sted til fremtidig reference), og vælg "Full installation."

4 Vælg "Opret en VNC Viewer Desktop Icon," "VNC klient" og "VNC Server" afkrydsningsfelter, og klik derefter på "Næste".

5 Klik på "Næste" for at forlade menuen mappenavn Start ved standard "RealVNC."

6 Klik på "Register og konfigurere VNC Server til service-tilstand" boksen.

7 Klik på "Start VNC Server i service mode." Klik på "Næste" knappen og derefter klikke på "Install".

8 Klik på "Authentication" fanen, og klik derefter på "VNC 3,3 Authentication, Ingen kryptering" radio -knappen. Klik på "Angiv adgangskode" knappen.

9 Skriv en adgangskode til deling VNC skrivebordet i det vindue, der vises (du bliver nødt til at skrive adgangskoden to gange i de relevante felter), og klik derefter på "OK".

10 Klik på "OK" i "VNC Server Properties (service-Mode)" vinduet. Klik på knappen "Næste" i vinduerne, der følger. Klik på knappen "Finish" i "Afslutning VNC Setup Wizard" vinduet.

11 Naviger til standardprogrammet placering noteret i trin 3, og kopiere VNCViewer.exe filen til bærbare medier såsom et USB-flashdrev.

12 Sæt USB-flashdrevet i en anden Windows-computer og dobbeltklik på VNCViewer.exe filen.

13 Indtast computerens navn eller IP-adressen på den computer, der har VNC installeret, og klik på "OK" for at oprette forbindelse.

14 Indtast den fjernadgang adgangskode, når anmodet om og tryk på "Enter" -tasten. Computeren desktop remote viser derefter i VNC Viewer.

TIPS

  • Hvis tilslutning til VNC remote desktop via en firewall, konfigurere port forwarding på firewall'en for port 5900.

relaterede artikler