Sådan Kig efter en Audio Transmitter

November 1

Leder du efter en audio transmitter er en simpel øvelse. Med fremkomsten af ​​avancerede søgemaskine teknologi på internettet, kan du finde en velrenommeret leverandør med lethed. Shopping søgemaskiner såsom Pris Grabber, Kelkoo og Twenga er gode steder at starte i din søgen efter at finde en lyd sender.

Instruktioner

danmarks bedste prisguide

1 Besøg PriceGrabber.com.

2 Skriv "audio transmitter", inklusive anførselstegn, og klik på søgeknappen. Efter der er trykket på knappen, vil en side vises med en liste over søgeresultater.

3 Gennemse resultater. Hvis du ser en vare, som du er interesseret, skal du klikke på "Sammenlign nu" -knappen. Dette vil give et søgefilter, hvor du vil se en butik sammenligning og en butik rating. Dette er nyttigt, hvis du ønsker at finde et rimeligt prissatte produkt fra en velrenommeret købmand.

Kelkoo

4 Gå til Kelkoo.com.

5 Udfør en søgning. I feltet med titlen "Hvad er du på udkig efter?", Skriv "audio transmitter" og tryk på søgeknappen. Kelkoo vil returnere en side med søgeresultater.

6 Kig gennem resultaterne. Du kan filtrere resultaterne ved at vælge indstillingen af ​​"Total Pris Stigende" i feltet mærket "Sorter efter". Hvis du finder et produkt, der er egnet til dine behov, kan du klikke på "Til butik" mulighed for at købe varen fra leverandøren.

Twenga

7 Gå til Twenga.com.

8 Skriv "audio transmitter" og tryk på "Søg" -knappen. En side med resultater vises efter formularen er indsendt.

9 Se de resultater, der er returneret. Hvis du ønsker at sortere resultaterne med hensyn til pris, find vælge feltet "Sorter efter" og vælg "Pris" valgmulighed. Hvis der er et produkt, du ønsker at købe, skal du klikke på linket til butikken for at købe elementet.


relaterede artikler