Sådan Konverter Tid og dato til en 24-timers format i en CSV på Microsoft Excel

July 7

Microsoft Excel 2010 kan anvendes til at lagre en lang række data, i talrige layout eller formater. Blandt de kompatible datatyper er en kommasepareret værdier fil. Afhængig af type data, du arbejder med, kan du have en kolonne eller række i din CSV-fil, der indeholder en tid og dato felt. Metoder til passende vise denne information kan variere, afhængigt af din geografiske placering, men en mulighed til rådighed for dig, er at vise din tid og dato i en 24-timers format.

Instruktioner

1 Start Microsoft Excel.

2 Klik på fanen "File" øverst i vinduet, og klik derefter på "Åbn".

3 Gå til din CSV-fil, og klik derefter på "Åbn". Hvis du ikke kan se din CSV-fil, kan du nødt til at klikke på drop-down menuen i nederste højre hjørne af vinduet og vælg "Alle filer".

4 Klik på tid og dato celle, du vil konvertere til en 24-timers format. Du kan vælge flere tilstødende celler ved at holde musen og trække det til vælge dine ønskede celler. Ikke-tilstødende celler kan vælges ved at holde "Ctrl" nede, mens du klikker på hver celle.

5 Højreklik på en markeret celle, og derefter klikke på "Formater celler".

6 Klik på fanen "Nummer" øverst i "Formater celler" vinduet.

7 Klik på "Date" eller "Time" fra kolonnen "Kategori" i venstre side af vinduet. Begge kategorier indeholder 24-timers format mulighed.

8 Klik på "3/14/01 13:30" under "Type" kolonnen i højre side af vinduet.

9 Klik på "OK" for at anvende dine ændringer.

TIPS

  • Du kan vælge en hel kolonne eller række ved at klikke på bogstav eller tal i toppen eller venstre side af regnearket. Den valgte kolonne eller række kan derefter formateret på samme måde som en enkelt celle eller gruppe af celler.

relaterede artikler