Sådan Konverter Pagemaker fil til en PDF-fil

August 22

Sådan Konverter Pagemaker fil til en PDF-fil


Du har endelig perfektioneret din grafiske projekt i Adobe PageMaker. Nu er det tid til at dele dette projekt. For at få dit dokument i hænderne på alle, der har behov for det, konvertere den til en PDF. I modsætning til PageMaker-filer, PDF-filer er cross-platform-filer, der kan udskrives eller sendes via e-mail.

Instruktioner

1 Installer alle komponenter i Adobe PageMaker og Adobe Acrobat korrekt, før du prøver at konvertere dit dokument. For at fuldende eksporterende proces, skal du Acrobat Distiller, Acrobat Distiller PostScript Printer Beskrivelser (PPD) fil og Adobe PostScript-printerdriver. Hvis du har brug for at installere disse komponenter, skal du indsætte PageMaker-cd'en i cd-drevet og kør "guiden Installation."

2 Åbent PageMaker. Fra menuen "Filer", vælg "Åbn" og vælg PageMaker-fil, du ønsker at konvertere til PDF.

3 Klik på menuen "Filer" og vælg "Export". Næste vælge PDF mulighed.

4 Vælg output option, at de fleste opfylder dit behov for jobbet. For eksempel, vælg "High Quality Print" for et dokument er beregnet til udskrivning eller "Mindste filstørrelse" for et dokument, som du ønsker at sende over internettet. Klik på din ønskede job output fra "Job Name" menu i den dialogboks, der åbnes mærket "PDF-indstillinger."

5 Klik på "Export" og vente på "Gem i" menuen for at åbne.

6 Fremhæv den placering, hvor du vil gemme PDF-filen på din computer. Indtast et navn til filen. Hvis du gerne vil se PDF-dokumentet med det samme, skal du klikke på "Gem". Ellers fravælge "Vis PDF" valgmulighed og klik på "Gem".

TIPS

  • For yderligere muligheder output, kan du ændre indstillingerne findes på fanerne i "PDF-indstillinger" dialogboksen. Disse indstillinger kan du tilpasse dit dokument, så din PDF-fil passer til de behov, der kræves af jobbet.