Sådan opdaterer en tabel med data fra en underformular Brug af Access

February 16

Sådan opdaterer en tabel med data fra en underformular Brug af Access


Formularer i Microsoft Access er en måde at tilføje data til en tabel i en brugervenlig måde. Former tilvejebringer en brugergrænseflade, så brugeren arbejde i en Access database på en måde, der er mere velkendt for dem. Underformularer tilsættes til andre former, så at de tilhørende data kan tilføjes til flere forskellige tabeller på én gang. For eksempel kan du have to tabeller kaldet "Studerende" og "Lærere". Tilføjelse af en "Lærere" underformular til "Studerende" formular, kan du opdatere "Teacher" information til en bestemt elev uden at bruge en separat formular.

Instruktioner

1 Åbn den vigtigste form, der vil holde underformularen.

2 Tilføj underformularen ved at klikke på "Control Wizards" værktøj og derefter "underformular / Delrapport."

3 Klik på stedet på den formular, hvor du vil tilføje underformularen. Der åbnes en guide for at tilføje underformularen. Gå gennem guiden for at tildele underformular til en bestemt tabel. Når du er færdig med guiden, vil Access føje det til formularen og oprette forholdet mellem form og underformularen til de relaterede tabeller.

4 Gem formularen og gå til formular Vis ved at klikke på "Form View" knappen på værktøjslinjen. Indtast oplysningerne i underformularen. Når du går videre til et andet felt eller en ny rekord, gemmer Access automatisk de indtastede data i tabellen.


relaterede artikler