Sådan bruges Memory Fra gammel Computers

February 27

Sådan bruges Memory Fra gammel Computers


Mange computere er brugervenlige, når det kommer til at tilføje hardware. Selvom du måske ikke har en masse plads til at arbejde med, kan du typisk fuldføre installationen hardware. Hvis du har planer om at installere hukommelse fra en ældre computer til en ny, skal du først sikre, at der er plads til hukommelsen og at hukommelsen er kompatibel.

Instruktioner

1 Klik på "Start" på den computer, du planlægger at tilføje hukommelse til. Klik på "Computer" og "System Properties". Bemærk mængden af ​​RAM, der allerede i computeren.

2 Sluk begge computere. Placer computere på en hård overflade. For at undgå enhver potentiel skade på computerne, jorde dig selv ved hjælp af et antistatisk armbånd eller ved at røre tilfælde af din computer, før du placerer din hånd inde i computeren.

3 Åbn begge computer tilfælde. Se efter memory sticks. Hvis du er usikker på, hvor hukommelsen er placeret, kigge efter mindst to objekter omkring seks-inches lang og to inches høj. Hvert objekt skal indsættes i en spalte. Slidsen har en lås på begge sider. Hvis den computer, du tilføjer hukommelse til ikke har nogen mere tilgængelige slots, kan du ikke tilføje nye hukommelse, medmindre du fjerner allerede eksisterende hukommelse. I dette tilfælde, er det godt at fjerne gamle hukommelse, hvis den nye hukommelse er større, eller hvis den gamle hukommelse eller anden måde er beskadiget. Hvis du tilføjer hukommelse til en bærbar computer, vil hukommelsen blive placeret inde i en rum. Skru dækslet at få adgang til hukommelsen.

4 Kontakt din computeres brugermanualer for den type understøttet hukommelse. Du kan også se på producentens websted for oplysningerne.

5 Sørg hukommelsen er den samme. For eksempel kan du ikke tilføje DDR2 hukommelse til et bundkort, der kun understøtter DDR3. Du kan typisk identificere, hvilken type hukommelse, enten på siden af ​​memory stick, computerens brugervejledning eller på producentens websted. Nogle tredjepartsprogrammer også udføre en hukommelse check.

6 Fjern hukommelse fra den gamle computer. Tryk ned begge låse og hukommelsen skal poppe ud. Sæt hukommelsen, i den anden computer. Sørg hakket i hukommelsen linet op med hakket i stikket. Tryk hukommelsen ned med en god bid af kraft indtil du hører et "klik". Låsene bør snap på plads.

7 Udskift tilfælde. Tænd for computeren, du tilføjede hukommelse til. Naviger tilbage til systemets egenskaber. Hvis den samlede hukommelse, du har installeret matcher mængden af ​​RAM i systemet egenskaber, alt er i orden. Hvis den installerede RAM ikke er korrekt, skal du slukke computeren og sikre, at hukommelsen er korrekt på plads.

TIPS

  • Hukommelse udfører bedre, hvis sticks er installeret i par. Nogle bundkort kræver hukommelse, der skal installeres i par og kan endda kræve hukommelsen, der skal installeres i bestemte slots. Hvis ikke synes at være installeret korrekt på computeren hukommelsen, skal du kontakte ejeren manual.You kan nødt til at placere hukommelsen i et andet slot til bundkortet til at genkende den.
  • Du kan indsætte to memory sticks med forskellig hastighed, men hukommelsen vil klare sig bedre, hvis du indsætter matchende pinde. Må ikke mikse og matche typer hukommelse, såsom DDR2 og DDR3.
  • Hvis du ikke jorde dig selv, kan du forårsage permanent skade på din computer via statisk elektricitet. Rør ikke ved andet end computeren og andre metal-værktøjer, mens du installerer eller fjerner hukommelsen. Må ikke sidde på klud stole eller sofaer.

relaterede artikler