Fodbold PSD Tutorial

April 30

Fodbold PSD Tutorial


Hvis score mål på fodboldbane er en af ​​dine off-field goals, kan Adobe Photoshop hjælpe dig med at få point med alle dine grafiske design behov. Photoshop tilbyder værktøjer til at sammensætte fodbold materialer såsom plakater på mindre tid end det tager at scrimmage. En kant til at bruge Photoshop til dit design arbejde er dens .psd udvidelse, det eneste filformat, der giver mulighed for at gemme et lagdelt dokument. I dette tilfælde, vil du være i stand til at re-adgang din fodbold designe helst og foretage ændringer, såsom opdatering player vagtplaner og tal.

Instruktioner

1 Åbn Adobe Photoshop. Klik på menuen "Filer". Klik på "Ny". Skriv "SoccerPoster" ind i feltet "Navn". Skriv dimensioner for plakaten, såsom "18" i feltet "Bredde" og "24" i feltet "Højde". Vælg "inches" fra hver rullemenu. Klik på "White" under menuen "Baggrund Indhold". Klik på "OK" knappen.

2 Klik på menuen "Filer" igen. Klik på "Åbn". Gå til et foto til brug for plakaten, såsom en selve holdet fotografi eller en medarbejder på banen. Dobbeltklik på filen. Når billedet åbnes, skal du klikke på "Vælg" menuen, klik på "Alle" og tryk på "Ctrl-C" for at kopiere det.

3 Klik på "SoccerPoster" fanen. Tryk på "Ctrl-V" for at indsætte i kopi af billedet. Luk billedet ved at klikke på "X" på dets fane. Træk fotografiet på plads, såsom i midten af ​​plakaten.

4 Klik på "T" ikonet på "Funktioner" paletten for "Type" værktøj. Vælg en skrifttype, størrelse og farve, såsom en af ​​holdets farver, fra værktøjslinjen øverst på skærmen. Klik øverst på plakaten.

5 Skriv den vigtigste overskrift, såsom "Girls 'Intermediate Soccer, nu rekruttere!" eller "Lær at spille fodbold gratis, hver lørdag kl 01:00" Klik lavere på plakaten og tilføje yderligere tekst såsom hvordan at afprøve, hvor man kan se spil eller en opfordring til handling, såsom "Kom watch os bøje det ligesom Beckham! "

6 Skift typen formatering såsom farve og klik på plakaten igen. Tilføj en tagline i bunden af ​​plakaten som "Go Ronaldo!" eller dit team foretrukne slogan.

7 Klik på menuen "Filer". Klik på "Gem som". Træk ned menuen "Format" og klik på "PSD". Vælg et sted at gemme plakaten fil, og klik på knappen "Gem".

TIPS

  • Disse instruktioner tilbyder en mulighed for en fodbold Photoshop-dokument, men du kan bruge din kreativitet til "kick" ting i højt gear og score et grafisk design mål. Andre ideer til fodbold .psd filer omfatter avatarer, ikoner, magasin covers og hold bannere. Det er også muligt at drage fordel af Photoshops tegneværktøjer, såsom "Brush" og "Blyant" at trække fodbolde, net og team uniformer.

relaterede artikler