Sådan Launch Ceedo

November 3

Sådan Launch Ceedo


Ceedo er en bærbar computing platform udviklet af Ceedo Technologies, der er baseret i Rosh Haayin, Israel. Programmet efterligner et operativsystem, der giver brugerne mulighed for at opbygge en uafhængig arbejdsområde på en flytbar enhed som en ekstern harddisk eller USB-flashdrev. Ceedo kører applikationer internt, og det efterlader ikke nogen spor af aktivitet efter den er koblet fra en værtscomputer. Der er to forskellige Ceedo produkter: Ceedo Personlig og Ceedo Enterprise. Den første er beregnet til personlig brug. Den anden er beregnet til erhvervsmæssig brug og har funktioner til at håndtere kryptering. Begge er lanceret på samme måde.

Instruktioner

1 Slut den bærbare enhed med en værtscomputer kører Windows 2000, Windows XP, Windows Vista eller Windows 7.

2 Vælg "Start Ceedo" fra autoplay-menuen. Klik på "OK". Dette vil lancere Ceedo docking værktøjslinjen. Hvis Autoplay menu ikke vises, skal du fortsætte til næste trin.

3 Åbn menuen Start, og klik på "Denne computer".

4 Dobbeltklik på det drev, der svarer til den bærbare enhed.

5 Dobbeltklik på "Autorun". Vælg "Start Ceedo" og klik "OK".

TIPS

  • Første gang Ceedo kører på en ny vært maskine, vil det tilføje et ikon til skrivebordet. Det ikon kan bruges til at starte Ceedo næste gang bruges der hoster eller det kan slettes med nogen bivirkninger.