Sådan Beregn en fil med Open Office

October 17

Open Office er et gratis, open source produktivitet kontorpakke kan sammenlignes med Microsoft Office. Open Office indeholder et tekstbehandlingsprogram (Writer), regneark (Calc), database (Base), grafik (Draw) og præsentation (Impress) applikationer. Ansøgningerne er integreret og omfatter velkendte funktioner som dem i MS Office-programmer såsom dokumentegenskaber. Yderligere funktioner blev også tilsættes, såsom indsætning af en beregning tabel eller mini-regneark i et Writer dokument.

Instruktioner

Dokumentstatistik

1 Vælg "Egenskaber" under "File" i den øverste menubjælke på dit åbne dokument. Den fanen "Generelt" vil give et overblik over filstørrelse og format.

2 Klik på "Statistik" fanen og klik derefter på knappen "Opdater" for at gennemgå enestående dokument oplysninger såsom ord tæller, antal stykker og antal tegn. Klik på "OK" knappen for at lukke dialogboksen Egenskaber.

3 Klik på "Udskriv Layout" under "Vis" i den øverste menubjælke. Kig på bunden af ​​skærmen i statuslinjen for samlede antal sider i dokumentet.

Beregning Inden for en tabel

4 Indsæt en tabel og skrive information i hver celle. For at indsætte en beregning (som dem, der anvendes i et regneark), klikke på det ønskede celle og tryk på "F2" -tasten.

5 Indtast formlen funktionen i marken, såsom "= sum" eller "=". Aktiver tilgængelige funktionsmenuen ved at klikke på "f (x)" til højre for formlen feltet og vælge den ønskede formel funktion.

6 Vælg celler, der indeholder de værdier, der skal beregnes; hvis relevant, yderligere oplysninger, beregning for din formel. For eksempel for at beregne gennemsnittet af to celler: "= sum <A1: A2> / 2". Klik på den grønne fluebenet for at gemme din formel.

TIPS

  • Formler i Writer tabeller opdateres ikke automatisk (som de er i regneark applikationer såsom Calc), så slettet og indsat kolonner og rækker kan påvirke beregningerne.