Sådan tilføjes noter til PDF-filer

October 17

Sådan tilføjes noter til PDF-filer


Selvom alle kan se en PDF ved hjælp af en gratis version af Adobe Reader, udfyldelse og redigere en PDF er en anden sag. For at tilføje noter til en PDF kræver bistand af Adobe Acrobat. Noter muligt for brugerne at interagere direkte med PDF-dokumenter. Brugere kan markere centrale dele til personlig brug eller tilføje kommentarer at dele med andre. For eksempel, hvis en virksomhed er visning af PDF-mock ups af en ny corporate website, kan medarbejderne bruge noter til at dele deres design kritikker direkte på PDF.

Instruktioner

1 Åbn PDF du ønsker at tilføje noter til ved hjælp af Adobe Acrobat. For at gøre dette, skal du blot klikke på "Filer" og derefter "Åbn". Vælg den PDF, du ønsker at anmærke. Hvis du har modtaget en PDF som en vedhæftet fil, skal du ikke åbne PDF i din webbrowser. Åbning af et PDF i din web browser vil ikke give dig den funktion at anmærke dokumentet.

2 Klik på knappen "Notes". Knappen ligner en taleboble og er placeret på den nederste venstre side af skærmen. Markøren vil tage form af "Notes" ikonet.

3 Brug din markør for at vælge, hvor i det dokument, du ønsker noten skal vises. Træk markøren for at oprette en boks. Den "Bemærk" feltet vil automatisk besætte den boks, du har oprettet, når du slipper musen.

4 Skriv ud indholdet af din note i feltet.

5 Klik på knappen i øverste venstre hjørne for at lukke vinduet.

6 Klik på "Filer" og derefter "Gem" for at gemme de noter, du har føjet til PDF-filen.

TIPS

  • Adobe Acrobat er ikke den eneste software, der giver brugerne mulighed for at tilføje noter til PDF-filer. Der er en række tredjepartsprogrammer, som letter denne funktion samt, herunder Foxit PDF Editor, PDF-Xchange Viewer og Nitro PDF Professional. Der kan være små variationer i, hvordan du tilføjer en note med hver, men den samlede proces er den samme.

relaterede artikler