Mercury Quality Center Kan ikke installere IE 8

July 14

Mercury Quality Center Kan ikke installere IE 8


Mercury Quality Center tracking software bruges til at teste og styre projekter. Hewlett-Packard købt MQC og mærkevarer det HP Quality Center for 9,2 udgivelse. Softwaren er mest almindeligt anvendt som et ActiveX-objekt, der er tilgængeligt via en web browser som Internet Explorer. Dog er Internet Explorer 8 er kendt for at gå ned under installationen af ​​MQC, som efterfølgende mislykkes. Hent og installer Mercury Quality Center add-in til at køre MQC uden brug af en webbrowser for at undgå dette problem.

Instruktioner

1 Afinstaller tidligere versioner af Quality Center Explorer, der findes på computeren. Klik på "Start" menuen, klik på "Kontrolpanel" og dobbeltklik på "Tilføj / fjern programmer". Find "Quality Center Explorer" på listen, og klik på "Fjern" for at fjerne det. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre afinstallationen.

2 Klik på "Download Add-in til Mercury Quality Center 9.0" linket fra Quality Center Explorer Add-in hjemmeside (se Resources) og gemme "QCExplorerAddIn.exe" til din harddisk.

3 Dobbeltklik på "QCExplorerAddIn.exe", og følg vejledningen på skærmen for at fuldføre installationen.

4 Klik på "Start" menuen og klik på "Programmer", "Mercury Quality Center 9.0" og "Quality Center Explorer" for at starte explorer.

5 Skriv din Quality Center webadresse ind i feltet "Adresse" og klik på knappen "Go" for at oprette forbindelse til serveren.

TIPS

  • Du skal have administratorrettigheder for at installere Quality Center Explorer.
  • Den Quality Center URL har følgende format: http: // <servernavn> / <mappenavn>

relaterede artikler