Sådan Konverter en XLS Tegning til en bitmap

April 21

XLS er standardformatet for filer genereret af ældre versioner af Microsoft Excel-regneark (Excel 2007 bruger XLSX format), og en bitmap er et billede filtype ofte anvendes i eller genereret af sådanne billedredigering software programmer som Microsoft Paint. Konvertering en XLS-fil eller tegning (tror diagrammer og grafer) i en bitmap (BMP-format) er temmelig enkel og involverer et par tastetryk, så længe du har et grafikprogram handy.

Instruktioner

1 Åbn Microsoft Excel-fil, der indeholder tegningen, du vil konvertere.

2 Vælg den del af Excel-fil eller tegning, som du vil konvertere. Dette kan gøres ved at klikke og holde venstre museknap nede, og derefter trække for at vælge den tegning eller en del af den fil, du vil konvertere. På dette tidspunkt, bør en grå kasse og sorte kanter vedlægge tegningen, som du har valgt.

3 Højreklik og vælg "Kopier" fra genvejsmenuen. Dette vil kopiere indholdet af hvad du har valgt til udklipsholderen.

4 Åbn et program på computeren, der kan håndtere bitmap billedfiler. Windows-operativsystemer som regel er udstyret med den gratis Microsoft Paint program, hvis du ikke har nogen andre grafiske programmer installeret på din computer.

5 Indsæt indholdet af XLS tegning, du kopieret til udklipsholderen i den grafiske program. I Microsoft Paint, kan dette gøres ved at vælge "Indsæt" fra menuen "Rediger" eller ved at højreklikke et vilkårligt sted i det tomme lærred og vælge "Sæt ind" fra genvejsmenuen vises.

6 Konverter XLS tegning, som du nu har kopieret over til den grafiske software program til et bitmap billedfil. I Microsoft Paint, samt mange andre grafiske programmer, kan dette gøres ved at vælge "Gem som" fra menuen "Filer", navngive din fil, vælge ".bmp" fra "Gem som type" drop-down menu i dialogboksen og klikke på knappen "Gem".


relaterede artikler