Sådan Konverter en YouTube video til en lyd-cd

March 18

Sådan Konverter en YouTube video til en lyd-cd


Nogle gange er der en sang på YouTube, som du virkelig gerne. Problemet er, kan du kun afspille den på YouTube, med en internetforbindelse. Så hvordan kan du få den sang på en lyd-cd, du kan spille i din cd-afspiller? Du kan gøre dette ske ved hjælp af en capture program kombineret med et simpelt musik brænderprogram.

Instruktioner

1 Download en YouTube-musik capture software som Free YouTube til MP3. Installer softwaren ved at åbne installationsfilen på skrivebordet eller standardmappen til downloads på din computer.

2 Højreklik på URL-adressen på den YouTube-video i toppen af ​​din web browser. Vælg "Kopier".

3 Åbn din YouTube-program. Klik på "Indsæt" knappen. Klik på "Download", når den indsatte link færdig læsning. Dette vil hente videoen til din computer og konvertere det til MP3 på samme tid.

4 Åbn Windows Media Player. Dette program kommer som standard med de fleste versioner af Windows. Hent og installer en kopi, hvis du ikke har det på din computer, eller downloade og installere en anden lignende software program som Nero.

5 Klik på fanebladet "Burn". Klik og træk MP3 du lige har downloadet fra den mappe, hvor du har hentet det, at hvor der står "Træk elementer her" i Windows Media Player. Indsæt din tomme cd og klik på "Start Burning".


relaterede artikler