Sjove fakta om Microsoft Word

March 15

Sjove fakta om Microsoft Word


Du sandsynligvis ikke tænke på et tekstbehandlingsprogram som noget "sjovt", men Microsoft Word, over mange år og mange udgivelser, har nogle interessante historier og fakta omkring den. Fra fansider til folk, der hader "Clippy" til dem, der designe spil for at hjælpe lære programmet - Microsoft Word skjulte sjove fakta kan få dig til at se på dette program på en helt ny måde.

Historie

I 2008 Microsoft Word vendte 25. "PCWorld" rapporterer programmets navn var oprindeligt "Multi-Tool Word," men marketingafdelingen følte, var for lang, så de kortsluttede det til sin nuværende titel, "Word". Word første udviklere var Charles Simonyi, Bill Gates, Paul Allen og Richard Brodie. Version 1 af Word, udgivet i oktober 1983 er designet til Xenix og MS-DOS-systemer, og denne version var kun en lille forbedring i forhold tekstbehandlingsprogrammer fra fortiden. Word 1.0 til Mac var den første Word-version drevet af en mus og indeholder rullemenuer, og denne version outsold Version 1 i mere end fire år. Microsoft udgav Word Version 1.0 til Windows i 1989, til en pris på $ 500. Word undergik mange opgraderinger og udgivelser, der kulminerede med Word 2010, som er den seneste udgivelse på tidspunktet for offentliggørelse, der bærer en vejledende udsalgspris på $ 149,99 for "Home og Student" version, som også omfatter Excel, Powerpoint og OneNote.

Clippy

Word 1997 introducerede "The Office-assistenten," også kendt som "Clippit" - og også tilnavnet "Clippy." Dette værktøj lignede en lille papirclips, der dukkede op, da han troede, han kunne tilbyde en "tip" om, hvordan man bruger Word. Langt flere mennesker hadede Clippy end elskede ham. Faktisk Brodie, forfatteren af ​​Word 1.0, sammenlignet hans følelser for Clippy til en kats følelser om at tage et bad. Microsoft "pensioneret" Clippy som det rullede Word 2007 s "Ribbon", og de fleste brugere var glad for at se ham gå.

Spil

"Ribbon Hero" og "Ribbon Hero 2," designet af Office Labs, er spil, der hjælper brugerne lære funktionerne i Word 2007 og 2010. Spillere hente og installere spillet, og derefter spille det direkte fra Word ved at trykke på fanen tilføjes Ordet Ribbon. Brugere lærer at navigere Word funktioner via "Clippy" - der forlader pensionering for hans cameo i spillet - samt tegneserier, grafik, animationer, rumskibe, flere niveauer, tidsrejser, græske guder og hints om mange nyttige funktioner i programmerne i Office-pakken. Et andet spil-typen funktion til Word er optagelse af et "Påskeæg" eller hemmelige spil skjult i programmet. I Word 97, kunne brugerne fuldføre en sekvens af trin, der er involveret skrive og formatering af ordet "blå", efterhånden frigøre en pinball spil, der bruges bogstaverne "Z" og "M" for svømmefødder.

Sang

I en parodi på Limp Bizkit sang "Rollin '(Air Raid Vehicle)," skrev The Funny Music Project og produceret sangen "Scrollin." Linjerne i sangen refererer til funktioner i Microsoft Word, med linjer som "Indsæt i nu skåret ud / Side op nu side ned" og "En to tre format nummereret liste / Tab stopper hver sjette og hver ottende af en tomme."


relaterede artikler