Hvordan man skriver til en fil med JAVA

March 19

Opgaven med at skrive til en fil med Java er stærkt forenklet med Input / Output streams. Disse er en gruppe af klasser, der anvendes til grundlæggende I / O og omfatter klasser for serialisering, der tillader et program til at læse og skrive hele objekter til en strøm. Mange fremgangsmåder til at skrive til en fil, kan anvendes, og de indgår i java.io pakken. Her er et simpelt eksempel på at skrive til en fil med Java.

Instruktioner

1 Importer alle de nødvendige klasser. Vi importerer hver klasse individuelt med henblik på illustration, men vi kunne importere hele pakken med udsagnet "import java.io. *."

2 Erklær en FileInputStream objekt for input- og output-filer og instantiere dem med de ønskede input og output filnavne (input.txt og output.txt henholdsvis).

3 Brug skrive fremgangsmåden FileOutputStream klassen til at skrive til output-fil. Andre metoder er tilgængelige til at skrive til en fil, men skriv anvendes her som den enklest mulige eksempel.

4 Bemærk, hvordan programmet forbliver i en løkke, der læser en byte fra input stream og skriver byte til den udgående strøm, indtil udgangen af ​​input filen er nået.

5 Kig på den komplette kode til dette eksempel:

import java.io.FileInputStream;
import java.io.FileOutputStream;
import java.io.IOException;

offentlige klasse writeBytes {

public static void main(String[] args) throws IOException {
FileInputStream in = null;
FileOutputStream out = null;
try {
int i;
in = new FileInputStream("input.txt");
out = new FileOutputStream("output.txt");

mens ((i = in.read ())! = -1) {
out.write (i);
}
}
endelig {
hvis (i! = null) {
in.close ();
}
hvis (ud! = null) {
out.close ();
}
}
}

}


relaterede artikler