Hvordan kan du sende en video Attachment?

September 27

Hvordan kan du sende en video Attachment?


Videofiler tendens til at være meget stor i størrelse, og de kan nemt overstige 100 megabytes, selv for en kort video. E-mail-tjenester ofte ikke understøtter vedhæftede filer større end 10 megabyte, hvilket betyder, at blot vedhæfte en videofil til en e-mail-dokument vil ikke fungere. Den bedste måde at sende en stor fil som en videofil, er ved filoverførselsprotokol eller FTP.

File Transfer Protocol

File Transfer Protocol, kendt som FTP, er ældre end den verdensomspændende web med mere end et årti. Processen med at sende en fil via FTP er grundlæggende det samme som at sende en fil via e-mail: afsenderen skal have en FTP-klient program på sin computer, som vil kommunikere med en FTP-server program. Dette fungerer dybest set som en Internet browser, og ligesom browsere, er det muligt at finde nogle, der er gratis, og nogle, der kræver betaling.

En open source FTP-program, såsom FileZilla, tilbyder både en klient og server program, selv om kun klient program er til rådighed på tværs af alle computer-platforme. En anden mulighed er at søge efter FTP-programmer på den specifikke platform (computer), som brugeren kører: det vil sige, Windows, Mac OS eller Linux.

Nogle browsere har indbygget FTP support eller andet støtte tredjeparts plug-in-programmer, der tilføjer FTP støtte til browseren. Både Safari og Internet Explorer kan anvendes direkte til at sende FTP-filer, og Mozillas Firefox-browser understøtter tredjeparts applikationer til FTP fil støtte. Derudover en række gratis FTP-klient programmer er tilgængelige for download på internettet.

For rent faktisk sende en fil via FTP-protokollen, vil brugeren nødt til at logge på FTP-program med henblik på at overføre en fil. Programmet vil generelt producere et vindue, der ligner vinduet Finder eller Stifinder, og brugeren behøver kun lede programmet til den mappe, hvor filen er placeret og fremhæve eller klik på filnavnet for at vælge det. Træk og slip muligheder kan også være tilgængelige, afhængigt af den FTP-software, der bruges. For at hente en fil, der sendes via FTP-protokollen, vil brugeren nødt til at logge ind og vælge den fil, som han eller hun ønsker at downloade.

Reduktion af størrelsen på en videofil

En anden måde at sende video filer nemt er simpelthen at reducere deres filstørrelse nok, så de kan sendes via almindelig e-mail som vedhæftede filer. Størrelsen af ​​den vedhæftede fil, som en e-mail-tjenesten understøtter varierer med udbyderen, så brugeren bliver nødt til at tjekke med deres udbyder for at finde ud af, hvad denne grænse filstørrelse er. Reduktion videofiler kan opnås ved at komprimere filer ved hjælp af et videoredigeringsprogram, ved at reducere opløsningen af ​​videoen, og / eller reducere billedhastighed. AVI-filformatet tilbyder flere komprimering for at reducere filstørrelsen, mens Windows Media Video starter med relativt små filer. MPEG-formatet er et andet filformat, der er komprimeret. En række freeware programmer er tilgængelige på internettet til at komprimere video filer og konvertere fra en fil til en anden.


relaterede artikler