Sådan bruges Magnetic Lasso Tool i Photoshop

August 12

Photoshop kan hjælpe dig med at skabe den perfekte foto. Med denne vidunderlige stykke software, kan du endda flytte en del af et billede til et andet billede. Selvom der kan være flere måder at gøre dette, Magnetic Lasso Tool fungerer med næsten enhver form for foto. Med en mus og en rolig hånd, vil du være i stand til at flytte de mest detaljerede billeder til et nyt billede.

Instruktioner

1 Sådan bruges Magnetic Lasso Tool i Photoshop


Vælg Magnetisk lasso værktøj fra værktøjer ganen. Hvis man ser på Photoshop-værktøjer ganen og ikke kan se det Magnetic Lasso Tool, kan du nødt til at klikke og holde museknappen over Lasso Tool. Dette vil vise en kort menu med de forskellige typer af Lasso-værktøjer. Klik på Magnetic Lasso Tool til at vælge det.

2 Sådan bruges Magnetic Lasso Tool i Photoshop


Klik grænsen til det billede, du ønsker at lasso at oprette et fastgørelsespunkt. Komme så tæt på kanten som muligt. Dette sikrer, at du lasso det rigtige billede i stedet for, herunder stykker af andre billeder, du ikke ønsker i din nye foto.

3 Sådan bruges Magnetic Lasso Tool i Photoshop


Brug musen til at trække lasso omkring billedet. Lige som navnet antyder, Photoshops Magnetic Lasso Tool skaber en magnetisk ramme omkring dit billede. Lasso holder sig til kanten af ​​dit billede. Når du trækker musen rundt på billedet, vil du bemærke, at fastgørelsespunkter vil blive placeret rundt om billedet.

4 Sådan bruges Magnetic Lasso Tool i Photoshop


Opret yderligere fastgørelsespunkter i vanskelige at lasso områder i billedet. De fleste billeder vil brug for yderligere arbejde. Mens den Magnetic Lasso Tool i Photoshop skaber fastgørelsespunkter, vil der være tidspunkter, hvor værktøjet går ud af kurs. I disse tilfælde skal du oprette yderligere fastgørelsespunkter, så grænsen forbliver tæt på billedet.

5 Sådan bruges Magnetic Lasso Tool i Photoshop


Luk lasso ved at klikke på første fastgørelsespunkt. Når du har lavet din vej rundt i billedet, skal du klikke på startpunktet for at lukke lasso. Når gøres ordentligt, vil du se, hvad der betegnes som "marcherende myrer". Disse blinker linjer, der viser, at billedet er blevet fanget, og er klar til at flytte.

TIPS

  • Hvis et fastgørelsespunkt er placeret i det forkerte område, Tryk på tasten Tilbage for at fortryde dette punkt.
  • Hvis dit første forsøg på at lasso et billede ikke virker, skal du klikke på ESC for at fortryde Magnetic Lasso Tool.
  • Hvis billedet er siden andet billede med lignende farver, skal du bruge ekstra fastgørelsespunkter.