Hvordan søger jeg efter oplysninger om Nogen Internationalt?

March 23

Hvad enten det er af politiske grunde, personlige grunde, eller du blot ønsker at vide opholdssted for nogen betydning for dig, internettet er det bedste sted at søge efter oplysninger om et bestemt parti. Selv i tilfælde af, at din genstand for din interesse er i udlandet, er der ingen grænser. Selvom dette blev anset utænkeligt før, takket være en udvidelse af internettet, er det nemmere at finde nogen i dag.

Brug sociale netværk

Den nemmeste måde at finde opholdssted for en person er ved at besøge de mest populære sociale og faglige netværk, såsom Facebook, Myspace eller Twitter.
Prøv at søge sociale og faglige netværkssider. Ved at logge ind, kan du finde det, du leder efter: navn, deres nuværende placering, eller du kan bede dem om at kontakte dig. Men mange gange din søgning vil ikke give nogen resultater. Husk, at i en Facebook, Myspace eller Twitter-konti, er der ingen grund til at sætte i dit rigtige navn. Andre networking sites er populære i specifikke lande eller regioner. Afhængigt af det område, du bor, kan du bruge den mest populære websted for at finde denne person.
Ikke desto mindre, hvis der gøres en udtømmende forskning i sociale netværk ikke bringe dig nogen resultater, bruger søgemaskiner. Søgemaskiner ansætte en bred vifte af kilder og avancerede muligheder for at finde nogen form for information. Google, Bing og Yahoo! bruges i hele planeten. Skriv navnet på den person, du ønsker at mødes i den hvide boks, og hans oplysninger skal vises. Dette skyldes det faktum, at når du lægger alle oplysninger på internettet, er disse data gemt på nettet.
Hvis (selv med disse programmer), behøver du ikke finde den information du ønsker, kan du prøve ved at se nogen op i en international telefonbog. Denne mappe vil give dig oplysninger om en persons telefonnumre. Desuden er der altid mulighed for at få adgang til gratis offentlige registre. Offentlige registre omfatter fødsels- og dødsattester samt ægteskab licenser, skilsmisse optegnelser, blandt andre nyttige bit data.

Pay Websites

Men hvis ingen af ​​de muligheder forklaret ovenfor hjælp du finde en tilfredsstillende løsning, kan du altid stole på hjemmesider dedikeret til søgningen af ​​mennesker. Selvfølgelig vil du blive opkrævet med et gebyr. Prisen afhænger af den person, du søger, og den geografiske region du vil kontrollere igennem. Hvis søgningen international, kan priserne starter ved $ 50 og gå op.