Hvordan til at slette uønskede programmer fra en pc

March 23

Windows gør det nemt at installere og bruge programmer på din bekvemmelighed, der kræver lidt mere end en disk eller installation .exe-fil. Listen programmer er organiseret simpelthen, og få adgang til dine programmer tager lidt indsats. Dog kan alle de ansøgninger optager plads, så nogle gange vil du ønsker at fjerne nogle af dem. Men efter du afinstallerer dit program ved hjælp af "Tilføj eller fjern programmer" utility, kan rester af dine programmer stadig være på din computer. Fjernelse dem helt vil kræve dig til at kigge i computerens registreringsdatabase og "Program Files" mappen, eller alternativt ved hjælp af et tredjepartsprogram.

Instruktioner

1 Fjern de programmer, du ønsker at slippe af helt ved at afinstallere dem med computerens "Tilføj eller fjern programmer" utility. For at få adgang til denne, skal du klikke på "Start" og derefter klikke på "Control Panel" og derefter klikke på "Tilføj eller fjern programmer", hvis du bruger Windows XP. Hvis du bruger Windows Vista eller 7, skal du klikke på "Programmer og funktioner." Find det program, du vil fjerne, klik på navnet, og klik "Fjern".

2 Slet mapperne falder sammen med dine slettede applikationer i "Program Files" mappen. Åbn "Denne computer" og derefter åbne din "C" drev og åbne "Programmer" mappen. Kig gennem listen over mapper og finde den mappe, der har samme navn som det program, du fjernede. Du kan være nødt til at kigge efter programmets selskab i stedet for selve programmet. (For eksempel, for at finde Adobe Photoshop, Reader eller Flash Player, ville du nødt til at åbne "Adobe" mappe placeret inde "Program Files".)

3 Klik på "Start" og derefter "Kør" og skriv "regedit". Klik på "OK" og derefter på vinduet "Registry Editor", der viser op, klik på "Filer" og derefter "Export" for at oprette en sikkerhedskopi af registreringsdatabasen, før du ændrer noget.

4 Klik på "Rediger" og derefter "Find". Indtast navnet på det program, du slettede og klik på "Find næste". Den Registreringseditor vil scanne din computer for alle resterende forekomster af dette program i computerens registreringsdatabase. Rul gennem forekomster computeren finder ved at trykke på "F3", og slette registreringsdatabasen spor ved at vælge navnet og trykke din "Del" eller "Slet" -tasten. Dog skal du være meget omhyggelig med at kun slette dele af selve programmet, og ikke noget, der er vigtigt for din computer system. Hvis du ikke er sikker på, om du kan slette noget sikkert, kan det være bedst at overlade det alene. Hvis du laver en fejl, kan du gendanne registreringsdatabasen ved hjælp den sikkerhedskopi, du oprettede, men det ville være bedre at undgå problemer i første omgang.

TIPS

  • Som et alternativ til at redigere registreringsdatabasen, bruge et tredjepartsprogram til at gøre arbejdet for dig. Som eksempler kan nævnes Revo Uninstaller og Cleanse Uninstaller Pro. Disse programmer hjælper du springe arbejdet for at gå gennem selv din registreringsdatabasen.

relaterede artikler