Hvordan laver tekstændringer på en PHP side

May 6

PHP er en forkortelse for Hypertext Preprocessor, et reflekterende programmeringssprog, der producerer websider, der reagerer på en beskuerens handlinger. PHP er indlejret i HTML script, men kan også stå alene. Du kan lave tekst ændringer på en PHP side ved at ændre oplysninger i felterne indlejret i HTML script. Læs videre for at lære at lave tekst ændringer på en PHP-side.

Instruktioner

1 Find de felter i PHP script, som du gerne vil ændre. Et sprog fil er normalt indlejret i kataloget mappe. Inden for disse filer, der er mindst tre felter, som du kan ændre.

2 Åbn din "Admin" for at begynde at redigere PHP script. Når du har åbnet dit "Admin," klik "Lokalisering". Vælg "Sprog" fra menuen og derefter klikke på "Definer".

3 Vælg det tilsvarende sprog, du ønsker at redigere. Når du klikker på "Define" et vindue kommer op, som indeholder en komplet liste over sprogfiler. Vær sikker på, at bestemt sprog, som du gerne vil redigere er inkluderet i denne liste.

4 Foretag dine ændringer. Anvendelse af det passende scriptsprog, start koder for det nye script.

5 Køre programmet. Når du sørge for, at du har ændret alle de nødvendige felter i dit script, teste dit program. Hvis du støder på problemer, mens du kører programmet, dobbelttjekke dit arbejde og løse eventuelle fejl.

TIPS

  • Vær opmærksom på detaljerne, når der koder for en ny PHP script, fordi en forkert karakter kan give problemer i programmets samlede præstation.
  • Tilføj en skråstreg til ord, der har brug for en apostrof, som dette: vandt \ t.
  • Sørg for at du bruger det korrekte scriptsprog. Brug af forkerte sprog kan skabe glitches på din PHP side.

relaterede artikler