Sådan Indtast arabisk i Visual Basic

August 27

Sådan Indtast arabisk i Visual Basic


I dag er flere og flere computerprogrammer tilbyde støtte i mere end et sprog. Du bør gøre det samme, når du opretter dine egne Windows-baserede programmer med Visual Basic for at øge din brugerbase. Dette er let i sprog, der bruger det samme alfabet som engelsk. Men for et symbol-baserede sprog som arabisk, skal du ændre nogle af dine systemindstillinger, så computeren og Visual Basic forstå og fortolke sproget.

Instruktioner

1 Luk Visual Basic, hvis du i øjeblikket har den åben.

2 Klik på "Start" efterfulgt af "Control Panel" i Windows.

3 Klik på "Klokkeslæt, sprog og region" linket i "Control Panel".

4 Klik på "Region og Sprog" og vent på dialogboksen vises. Det tager kun et par sekunder for dialogboksen vises, afhængig af de andre processer i øjeblikket kører på din computer og din computers hastighed.

5 Klik på drop-down menuen ved siden af ​​"Format:" på fanen "Formater". Rul op og gennemse de forskellige arabiske sprog, der er til rådighed. Der er flere på listen baseret på forskellige regioner, der bruger en version af sproget, som Marokko, Kuwait, Irak, Jordan og sydafrikanske. Klik på den version af det arabiske sprog du ønsker, og klik derefter på "Anvend".

6 Klik på fanebladet "Tastaturer og sprog", og klik derefter på knappen "Skift tastaturer". "Text Services og Input Sprog" vises dialogboksen.

7 Klik på drop-down menuen under afsnittet "Standard input sprog" på fanen "Generelt". Vælg det samme arabiske sprog, som du gjorde i trin 5. Klik på "OK" for at gemme ændringerne og lukke dialogboksen. Klik på "OK" igen for at lukke "Region og Sprog" dialogboksen.

8 Genstart computeren. Åbn Visual Basic, når computeren er genstartet efter genstarten. Menupunkterne er nu i arabisk, og du kan skrive på arabisk i Visual Basic.

TIPS

  • Du kan blive bedt om at indsætte din Windows-installation disk, når du skifter sprog. Har den tilgængelig just in case du har brug for det.

relaterede artikler