Sådan installeres en Dell Mouse Med Cd

July 22

Sådan installeres en Dell Mouse Med Cd


En Dell-computer mus er ikke anderledes end nogen anden hardware komponent bruges med en computer - der må være software, som indeholder instruktioner om hvordan operativsystemet grænseflader med det. Computeren mus er en af ​​de mest almindelige indgang hardwareenheder, og der skal installeres, den har brug for den korrekte enhedsdriver. Mens de fleste producenter levere deres hardware drivers via cd, er der en række andre muligheder, der ikke kræver en compact disc.

Instruktioner

1 Sæt i Dell mus. Den gennemsnitlige computermus bruger en USB-forbindelse i modsætning til PS / 2. Med en USB-mus, kan du sætte den i, og computeren skal opdage det automatisk. Med en PS / 2 mus, skal du muligvis genstarte computeren for at få operativsystemet opdage det.

2 Sådan installeres en Dell Mouse Med Cd

Installation af en Dell USB-mus vil være lettere end at forsøge at installere en PS / 2 mus.

Auto-installere musen driveren. Operativsystemet bør automatisk forsøge at installere musen. Antages Dell-specifikke driver ikke findes på computeren, bør Windows kunne anvende en generisk USB- mus driver. Teknisk set kan en Dell USB-mus installeres på enten en Mac og Unix / Linux computer samt Windows. En Mac vil automatisk finde musen og forsøge at installere en generisk driver, overvejer Dell ikke har en Mac-specifik mus driver. Afhængigt af versionen af ​​Unix / Linux køres, vil operativsystemet også se at installere en generisk plug and play USB-driver til Dell mus.

3 Download Dell mus driver fra Dells supportwebsted (se Resources), hvis auto-installation ikke virker. Du kan bruge et flashdrev til at gemme driveren og overføre den til computeren pågældende om nødvendigt.

4 Installer den downloadede musedriver ved at dobbeltklikke på den eksekverbare fil og følge guiden for at installere driverne. Hvis dette ikke udløse en automatisk installation af Dell musen selv, gå til Kontrolpanel og vælg muligheden for at tilføje ny hardware. Under denne proces, vil du blive spurgt, om du vil angive drivere / software, du ønsker at bruge til at installere din mus. Peg installationen til hvor du har installeret driveren på computeren. Fuldfør installationen og genstart.

TIPS

  • Hvis du konfigurerer en trådløs Dell mus, skal du sørge for der er friske batterier i musen. Sørg også for, at modtageren basen ikke er dækket op eller på nogen måde blokeres, da dette vil reducere signalstyrken af ​​musen, der forårsager problemer med ydeevnen.
  • Kontroller, at den købte musen er kompatibel med din computer. Hvis computeren er ældre, kan det have en PS / 2 mus i stedet for en USB-mus.

relaterede artikler