Sådan beskære et billede, jeg har scannet til Denne computer

February 14

Sådan beskære et billede, jeg har scannet til Denne computer


Nogle gange, når du scanner billeder til computeren med den hensigt at udskrive dem eller dele dem via e-mail, kan de være for store eller indeholder en masse baggrunden, som du ikke ønsker i dit billede. Hvorom alting er, med kun de mest basale billedredigeringsprogram software, kan du beskære et billede, du har scannet til din computer. Dette giver dig mulighed for at gøre billedet mere passende for dets tilsigtede anvendelse, hvad enten det er distribution eller udskrivning.

Instruktioner

1 Åbn det billede, du scannet til din computer i dit billede redigeringssoftware. Enhver billedredigeringsprogram vil arbejde. Den ene, der kom forudinstalleret på computeren, ligesom Microsoft Paint på Windows-computere, fungerer fint.

2 Klik på "Vælg" værktøj.

3 Placer værktøjet, hvor du ønsker at starte din afgrøde. Klik, hold klik og trække værktøjet over valget af det billede, du ønsker at beskære.

4 Klik på "Rediger". Klik på "Kopier".

5 Klik på "Ny" for at forårsage et nyt vindue vises. Klik på "Rediger". Klik på "Indsæt". Det beskårne valg indsættes i et nyt vindue. Gem beskårne valg.


relaterede artikler