Sådan deaktiveres en Motorola 2210 DSL-modem Firewall

February 16

Sådan deaktiveres en Motorola 2210 DSL-modem Firewall


Tilslutning til din Motorola 2210 DSL-modem kræver blot at have adgangskoden til netværket, mens deaktivere firewall'en på modemet tillader andre enheder for at få adgang til modemet. Benævnt det lokale netværk (LAN), kan du deaktivere din private IP-adresse og i stedet konfigurere modem & # 039; s indstillinger til offentlig deling. Når offentlige, vil din DSL-modem-forbindelse være åbne for alle brugere i dit netværk rækkevidde og din computer kan være i fare for uautoriseret adgang.

Instruktioner

1 Skriv "http: //192.168.1.254&quot, i URL-feltet øverst i browservinduet Tryk." Enter "tasten på tastaturet for at åbne Motorola Connection Manager.

2 Indtast den 10-cifrede adgangskode i "Adgangskode" feltet, og klik på knappen "Connect". Adgangskoden kan findes på bunden af ​​din Motorola modem, i henhold til Motorola 2210 brugermanualen. Klik på "Avanceret" linket i venstre side af browservinduet, og klik på "Connection Configuration" i undermenuen.

3 Klik på cirklen ved siden af ​​"Ja, brug offentlig IP-adresse", og klik på knappen "Gem ændringer" for at anvende de nye konfigurationsindstillinger.

4 Klik på knappen "Genstart" for at genstarte Motorola modem, og vent 30 sekunder for modem til at genstarte sig selv. Luk alle computere forbundet til modemmet, og tænd dem igen for at anvende ændringerne.


relaterede artikler