Hvad er cPanel Hits?

February 17

Under en hjemmeside, trafik analyse er normalt en af ​​de vigtigste statistikker. Ved at vide, hvem dine besøgende er, og hvordan de kommer til din side, kan du finde ud af at forbedre dit websteds synlighed. cPanel er en standard hjemmeside management interface, der inkorporerer forskellige trafik statistik værktøjer, du kan bruge til at analysere dit websteds trafik.

cPanel

De fleste web-hosting virksomheder integrerer cPanel i deres kunders konti. cPanel er en grænseflade, der giver dig mulighed for at tilpasse din webserver helt. cPanel kan du for eksempel oprette nye domæner, administrere dine MySQL-databaser og udsigt trafikstatistik. Det vigtigste redskab under Statistik kategori i cPanel grænseflade er AWStats, som er et open source-trafik analysator. Mens mængden af ​​data indsamlet af AWStats kan være overvældende, kan de fleste webmasters nemt få adgang til de vigtigste statistik, hits og sidevisninger.

Hits

Ved analyse dit website trafik, kan du normalt se antallet af hits dit websted har modtaget over en vis periode. Trafik analysatorer tæller et hit for hver fil, at besøgende har hentet fra din hjemmeside. Hits kan derfor være misvisende, da de besøgende, som ser en enkelt side på dit websted som regel hente mere end HTML-filen. For eksempel, hvis du har en side, der indeholder 20 billeder, hver person, der besøger den pågældende side tæller som 21 hits - 20 downloadede billeder og en HTML-fil.

sidevisninger

Sidevisninger er langt mere præcis end hits i form af at give dig en idé om, hvor mange mennesker besøgte en bestemt side. Hver besøgende, der besøger en af ​​dine sider tæller som én side view, uanset hvor mange filer han hentet på den pågældende side. I AWStats, antallet af sidevisninger afspejler derfor det nøjagtige antal mennesker, der besøgte en bestemt side på dit websted.


relaterede artikler