Sådan får EDU backlinks til Stick

February 19

Sådan får EDU backlinks til Stick


Hvis du ønsker at øge din hjemmesides placering i Googles søgeresultater, bør du stræbe efter backlinks på Edu hjemmesider. Google placerer en høj værdi på websteder, der edu sites linker til, men at få den dyrebare backlink er ikke let. Men der er metoder, du kan bruge til at finde ud af, hvilke edu sites der linker til dine konkurrenter og derefter få dit websted er forbundet med dem samt at øge trafikken.

Instruktioner

1 Skriv "edu profil" i søgefeltet på et socialt nyheder hjemmeside, såsom Digg, Reddit eller Slashdot, som vil tillade dig at søge efter forum profiler af brugere på Edu sites. Kig efter en "Vis Profil af" eller linket "Læser Profil". Klik på profilen for at se, om det er aktivt.

2 Registrer en profil af din egen på forum. Opdater din profil med et billede (som kan holde din profil fra at blive deaktiveret) og en underskrift, der indeholder et link til dit websted.

3 Skriv en kommentar indføre dig selv, som giver dig en backlink fra the.edu hjemmeside.

4 Prøv at forblive aktive på forum ved at gøre meningsfulde, relevante indlæg fra tid til anden. Hvis du ikke bruger den konto, kan det deaktiveres efter en tid. Må ikke spam, som kan få dig blacklistet fra forum.

5 Gentag dette med så mange profiler som muligt.