Sådan beskytter dig mod identitetstyveri i ferien

August 4

Sådan beskytter dig mod identitetstyveri i ferien


Feriesæsonen er sæson for at give, men det er ikke altid tilfældet. Desværre, feriesæsonen er også peak stjæle sæson for identitetstyve, svindlere og grinches af alle slags. Disse forbrydere er ude i fuld kraft under den største shopping sæson af året, bare venter på en chance for at drage fordel af stressede og distraheret shoppere.

Med spændingen i feriesæsonen, Erica Smith, en 32-årig sygeplejerske, ignorerede de røde flag for identitetstyveri, der kom i december sidste år. Da hun modtog et brev fra en ukendt bank om et kreditkort ansøgning, hun overtog det var en fejl, og kastede det i papirkurven. Ferien kom og gik uden hændelse, men Advarselssignalerne snart dukkede op i form af telefonopkald fra butikker og bilforhandlere, følge op på de seneste låneansøgninger i Smiths navn. Hun indså, at hun var offer for en af ​​de hurtigst voksende forbrydelser i USA - identitetstyveri.

Desværre var det for sent til at forhindre skaden i at blive gjort. En ukendt identitet tyv havde allerede kørt op store regninger med to forskellige mobiltelefon selskaber og et kabel selskab på i alt $ 2300. Hun oplyste politiet, men der har ikke været nogen anholdelser hidtil. Og efter flere måneder, har hun endnu ikke helt klar hendes navn og kredit rapport. De svigagtige regnskabsafslutning men de sorte mærker på hendes kredit tilbage.

Dette mareridt, desværre, er en almindelig en. Ifølge Federal Bureau of Investigation (FBI), identitetstyveri påvirker ti millioner amerikanske ofre hvert år koster enkeltpersoner og virksomheder milliarder $ 52. Og dette tal forventes at stige som identitetstyve bliver mere sofistikerede og da teknikken er yderligere omfavnet af store kriminelle organisationer.

Heldigvis er der måder at holde identitetstyve i at stjæle dine kreditkortoplysninger og andre personlige data - især hvis du forstår, hvad de gør, og hvordan de gør det. TrustedID tilbyder følgende enkle, men effektive retningslinjer for at hjælpe dig med at reducere din risiko for identitetstyveri denne ferie sæson.

Instruktioner

1 Online shopping

-Brug Kun autentificeret websteder for at drive forretning online. Før du indsender personlige eller økonomiske oplysninger via et websted, så tjek for den låste hængelås billede på browserens statuslinje eller se efter "https: // & quot; (i stedet for http: //) i browservinduet Hvis du har nogen bekymringer. om ægtheden af ​​en webside, så ring til webstedets ejer at bekræfte URL'en.

-Før Købe noget online, skal du sørge for websted er sikkert. Ifølge Better Business Bureau, vil sikre steder har "https" i stedet for "http" i webadressen på indkøb informationssiden.

-Vær Forsigtig med dine adgangskoder. Brug "stærke" adgangskoder, som indeholder både bogstaver og tal og ændre disse adgangskoder ofte.

-Vær Opmærksom på phishing og pharming svindel. I disse scams, kriminelle bruge falske e-mails og websteder til at efterligne legitime organisationer. Vær forsigtig, når du åbner e-mails og instant messages fra ukendte kilder.

-Motion Din ret til at blokere ikke-godkendt adgang til dine kredit-filer. Dette er en af ​​de bedste måder at forhindre dine oplysninger mod at blive misbrugt. TrustedID gør det nemt og bekvemt for dig at begrænse adgangen til din kredit rapporter.

2 Shopping på Mall

-Vær Opmærksom på mennesker stående i nærheden, når du foretager indkøb. Altid ser over skulderen - identitet tyverier har været kendt for at kopiere kreditkortoplysninger eller endda tage billeder af kortene på deres mobiltelefon-kameraer.

-Shopping Indkøbscentre er specielt overfyldt i løbet af ferien, så bære din pung eller taske forsvarligt. Lad dit CPR-kort og checkhæfte derhjemme.

-Write "Check Foto ID" i permanent blæk på dit kreditkort, i nærheden af ​​din signatur. Dette er en effektiv måde at minde kasserere til at kontrollere din identitet, før behandlingen af ​​dit kort.

-Efter Ferien er overstået, kan du ikke ønsker at se dit kreditkort udtalelser. Men det er vigtigt at tjekke dine regninger omhyggeligt for ukendte køb. Gem dine ferie shopping kvitteringer på ét sted, så du nemt kan validere, at dit kontoudtog er korrekte.

3 Du kan aldrig være for sikker, når det kommer til dine personlige oplysninger. Ved at forstå de risici og tager ekstra forholdsregler, kan du give dig selv den bedste ferie gave af alle: fred i sindet, at din identitet er safe.To sikre en sikker og behagelig ferie sæson i år, overveje at indskrive i en forbrugerbeskyttelse service, såsom IDFreeze, en suite af services designet til at fjerne din udsættelse for identitetstyveri og svindel med kredit. Besøg TrustedID.com for mere information om hvordan du proaktivt kan beskytte adgang til din kredit og bo sikkert for sæsoner fremover.