Sådan bruges Pipetteværktøjet i Adobe Photoshop Elements

December 18

Adobe Photoshop Elements er en alsidig software til fotoredigering program, der tilbyder en række værktøjer til at forbedre udseendet af digitale og scannede fotos. Pipetteværktøjet kopierer farve af et område i dit billede at sætte en ny farve til forgrunden eller baggrunden. Du kan vælge en farveprøve fra enten det foto, du er ved at redigere, fra et andet billede eller fra din computers skrivebord.

Instruktioner

1 Vælg det foto, du vil retouchere i "Photo Browser". Klik på ikonet kamera og vælge billedet placering fra drop-down menuen. Klik på knappen "Rediger", og vælg "Gå til Quick Fix" eller "Gå til Standard Edit." Vælg derefter enten "Quick Fix" eller "Standard Edit" (også kaldet "The Editor").

2 Vælg pipetteværktøjet i værktøjskassen. For at ændre størrelsen af ​​det område, at pipetteværktøjerne prøverne, skal du vælge en størrelse fra "Sample Size" menuen på indstillingslinjen.

3 Vælg en ny farve til forgrunden af ​​dit billede ved at klikke på den valgte farve i dit foto. Du kan også vælge farve fra en alternativ kilde på din computerskærm ved at klikke inde i billedet og trække væk fra det.

4 Find en ny farve til baggrunden fra et billede ved hjælp af "Alt-klik" i Windows eller "Option-klik" i Mac OS til at vælge farven på dit valg. Klik og træk pipetten, og farve box ændringer. Slip derefter museknappen for at vælge din nye farve.

5 Gem dit redigerede foto ved at klikke på diskette-ikonet, eller gå til "Filer" og derefter "Gem som". Du kan gemme billedet som en Photoshop-fil (.psd) eller i et andet format såsom .jpeg.

6 Brug en genvej til at åbne et billede til retouchering og samtidig bevare originalen. Gå til foto på din harddisk, skal du højreklikke på billedet og klik på "Kopier". I det hvide rum ved siden af ​​billedet, skal du klikke på "Indsæt". Højreklik på billedet eksemplar. Klik på "Åbn med", og vælg Adobe Photoshop Elements.


relaterede artikler