Hvordan man gør SEO

April 7

Hvad er SEO, SEO (Search Engine Optimization) er en proces med at forbedre mængden og kvaliteten af ​​trafik til et websted fra søgemaskiner.

Du vil få en masse gratis målrettet trafik fra søgemaskiner. Hvem ville ikke gerne have en gratis målrettet trafik?

Trafik betyder penge for et websted, hvis du ikke har besøgende på dit websted det ikke giver mening at have det.

Kørsel trafik til et websted er ikke meget let, det er faktisk en af ​​de svære del, når du har din hjemmeside. Men hvis du ved, hvordan du gør Search Engine Optimization og din hjemmeside har indhold, der er nyttige og interessante, så de besøgende vil komme.

Der er nogle vigtige skridt i at gøre SEO af din hjemmeside.

Instruktioner

1 Glem ikke din Meta Tags. Meta tags er meget vigtige, skal du huske at tilføje titel, beskrivelse og søgeord tag. Gør titel præcis, sørge for, at det søgeord, du vil målrette findes på din titel tag og søgeord.

2 Overdriv ikke dine søgeord, Søgemaskiner er intelligent nu, hvis de ser, at din side er tilstoppet med søgeord, de det vil ikke indeksere det.

3 Sørg for at bruge H1 tag, vedlægge dine vigtigste søgeord i en tag, søgemaskine behandler H1 tag som en af ​​de vigtige indhold på en side.

4 Understreg på dine søgeord, i indholdet, så sørg for, at du fremhæve (fed eller kursiv) dine søgeord på mindst 3 til 4 gange. Overdriv ikke vægt også.

5 Link Building, begynde at bygge dit link partnere, finde websteder, der har en høj sideplacering og er villige til at udveksle links med dig. Spørg web-master af det websted, du linker med at bruge dine søgeord, når du linker til din hjemmeside. Bemærk at søgemaskine behandler indgående links til din hjemmeside som en stemme. Så det højere antal stemmer, jo bedre.

TIPS

  • Sørg også gøre nogle indre sider links.

relaterede artikler