Hvordan man laver en gruppe Tråd Besked til Facebook

April 8

Hvordan man laver en gruppe Tråd Besked til Facebook


I fortiden, admin og medlemmer af en Facebook-gruppen var i stand til at skabe en diskussionstråd, hvor medlemmerne kan diskutere et bestemt emne relateret til gruppen. Når Facebook redesignet deres gruppe-sider, men de fjernede denne funktion som et særskilt afsnit. Nu er diskussionsemner i stedet lagt ud på gruppens hjemmeside, hvor medlemmer af gruppen kan reagere på emnet gennem kommentarer ligesom de ville i enhver anden tråd. Endvidere, når disse emner er udstationeret, enhver og alle gruppemedlemmer med tilknyttede meddelelser aktiveret, vil modtage en meddelelse om diskussionen.

Instruktioner

Aktivering Gruppe Meddelelser

1 Åbn en webbrowser, og navigere til "facebook.com." Indtast dine Facebook-konto loginoplysninger i felterne og klik på knappen "Login" for at logge ind på din Facebook-konto.

2 Klik på den gruppe, du vil aktivere gruppe meddelelser for beneath "Grupper" overskrift på din Facebook-hjemmeside.

3 Klik på knappen "Meddelelser" i toppen af ​​gruppens side og vælg "ON" fra drop-down menuen. Nu, når et nyt diskussionsemne er udstationeret, vil du modtage en besked.

Afsendelse af en besked

4 Åbn en webbrowser, og navigere til "facebook.com." Indtast dine Facebook-konto loginoplysninger i felterne og klik på knappen "Login" for at logge ind på din Facebook-konto.

5 Klik på den gruppe, du ønsker at sende et diskussionsemne til beneath "Grupper" overskrift på din Facebook startside.

6 Klik på "Skriv Post" linket og skriv diskussionen indlæg i feltet.

7 Klik på knappen "Send" for at sende posten. Nu er alle gruppemedlemmer Facebook med tilknyttede meddelelser aktiveret, vil modtage diskussionen besked.


relaterede artikler