DVD er Svært at Skub ind på en Macbook

June 12

DVD er Svært at Skub ind på en Macbook


Fejlfinding, når en DVD er svært at glide i en Apple MacBook laptop til at forsøge at fastslå årsagen til problemet uden at søge professionel reparation. MacBooks bruge "slot-loading" CD / DVD-drev, hvilket betyder, at ingen bakke springer ud at acceptere disken, som det gør på nogle Windows-baserede bærbare computere. Forsøg ikke at åbne op MacBook og kig ind det optiske drev, medmindre du er uddannet til at gøre det, som at åbne MacBook krænker enhedens Apples garanti.

Instruktioner

1 Åbn "Finder" og rul ned i venstre sidebar at se, om der findes en post for det optiske drev. Hvis navnet på dit drev viser, betyder det, at en disk i øjeblikket er indsat, der forhindrer dig i at indsætte en anden. Tryk på knappen "Eject" og fjerne den eksisterende disken fra drevet, som fjerner navnet på dit drev fra "Finder" sidebar.

2 Kontroller, at DVD er en standard form og størrelse. En mini eller akavet formede DVD - disse tider komme som reklamegaver med magasiner, bøger og andre medier - ikke arbejde i MacBook drev, da ingen bakke springer ud, og du kan ikke manuelt anbring disken.

3 Forsøg på at indsætte en anden cd eller dvd i drevet for at se, om problemet er med drevet eller den specifikke disk, du først har forsøgt at indsætte. Skub disken forsigtigt og så vidt det går - men ikke forsøge at tvinge det i, hvis du ikke kan sætte det fuld. Hvis du kan indsætte andre dvd'er eller cd'er uden hændelse, eksisterer problemet med den første DVD du har indsat.

4 Kontakt en Apple reparation specialist, hvis du ikke er i stand til at bruge enhver dvd eller cd i drevet. Hvis dit drev ikke virker på alle, det er en hardware problem, at en uddannet professionel skal løse. Forsøg på at fysisk reparere drevet selv kan medføre permanent skade på din computer, og siden gøre det brud Apples garanti, du er overladt til at betale for eventuelle reparationer ud af lommen.


relaterede artikler