Sådan fjerner Min Blokerede kontaktpersoner

July 18

Instant messaging (IM) er en populær metode til online kommunikation. Ifølge en 2009 undersøgelse foretaget af Forrester Research, 54 millioner amerikanere har en instant messenger samtale mindst en gang om måneden. IM hjælper dig med at holde kontakten med familie og venner, men der er tidspunkter, hvor du kan få brug for at blokere en person fra at kontakte dig. Hvis du har blokeret kontakter rod oppe din kontaktliste, kan du slette dem, så du ikke længere behøver at se deres skærmnavne.

Instruktioner

1 Læg din instant messenger-program, og log ind med dit brugernavn og din adgangskode.

2 Højreklik på skærmen navnet på den blokeret kontakt, du ønsker at slette. Blokerede kontakter er normalt differentieret på en eller anden måde fra dine regelmæssige kontakter; de kan synes i kursiv eller med en "blok" ikonet ved siden af ​​navnet.

3 Vælg muligheden for at slette eller fjerne kontaktpersonen fra kontekst menu, der vises, når du højreklikker på kontaktpersonens skærmnavn. Dette vil slette kontakten fra din liste, og den enkelte forbliver blokeret.

TIPS

  • Hvis du vil fjerne en blok, som du har placeret på en person, skal du højreklikke på brugernavnet i din kontaktliste og vælge at fjerne blokeringen og synes online til denne kontakt.

relaterede artikler