Sådan Find e-mail domæner

July 6

Sådan Find e-mail domæner


At finde en tilgængelig e-mail-domæne for at oprette en brugerdefineret e-mail-adresse er ikke anderledes end den er involveret i at finde et tilgængeligt domænenavn til en hjemmeside proces. Et domænenavn kan bruges til en web-adresse, email-adresse, eller begge dele. I en e-mailadresse, det domæne følger symbolet "@" i adressefeltet. I mock emailadresse, [email protected], "example.com" er domænenavnet. En enkelt domænenavn kan kun registreres til én enhed. For at finde ud af, om det domæne, du ønsker for din brugerdefinerede email er tilgængelig, skal du kontakte et domænenavn registrator.

Instruktioner

1 Vælg et domænenavn registrator. Du kan vælge en af ​​de registratorer, der tilbydes i afsnit af denne artikel ressource, eller vælg en på din egen. Hver domænenavn registrator har adgang til de samme oplysninger. Ingen domænenavn registrator er bedre end nogen anden, når det gælder om at finde ud af, om et domænenavn er til rådighed for en brugerdefineret e-mail. Forskellen ligger i de gebyrer Hver registrator gebyrer for registrering af et domænenavn gennem deres tjenester, såvel som eventuelle yderligere tjenester, der tilbydes af selskabet (såsom web eller e-mail-hosting-tjenester). Valg af et domænenavn registrator, der også tilbyder email hosting-tjenester vil gøre at oprette en brugerdefineret e-mailadresse lettere.

2 Indtast det domæne, du gerne vil bruge til din brugerdefinerede e-mail-adresse i feltet boksen udpeget til domænenavn opslag på registratoren hjemmeside. Husk, at formatet af et domænenavn er som følger: et navn, efterfulgt af en prik (eller periode), efterfulgt af serveren type (såsom "dk", "net" eller "org"), såsom "eksempel .com "eller" example.net ".

3 Send din anmodning om at kontrollere tilgængeligheden af ​​dette domænenavn ved at klikke på knappen for "Søg" Gå "," Find det, "eller hvad knappen registrator hjemmeside har udpeget til at indsende et domænenavn opslag anmodning. Søgningen vil tage et par sekund. Hvis det domæne, du har valgt er ikke tilgængelig (fordi det i øjeblikket er registreret til en anden) registratoren kan give dig en liste over alternative, tilgængelige domænenavne, der ligner dit første valg. Hvis det domæne, du har valgt er tilgængelig, vil registrator giver dig mulighed for at registrere det gennem deres tjenester for et mindre gebyr (normalt ikke mere end $ 10 per år, men dette gebyr varierer blandt registratorer).

4 Benytte sig af et domænenavn registrator til at registrere den tilgængelige domænenavn, du vil bruge til din e-mailadresse.

5 Tilmeld dig med en e-mail hosting service. Hvis du har valgt et domænenavn registrator med e-mail hosting-tjenester, kan du registrere domænenavnet og tilmelde dig e-mail hosting-tjenester alle på ét sted. Hvis du har valgt et domænenavn registrator, der ikke tilbyder e-mail hosting-tjenester, bliver du nødt til at shoppe rundt efter en e-mail-vært.


relaterede artikler