Hvordan du udskifter en nøgle på en Toshiba bærbar

March 20

Hvis en tast på Toshiba bærbare computer er tilhugget, beskadiget eller har helt faldet af, skal du bestille en ny nøgle og installere det på tastaturet interface. Tasterne på en Toshiba bærbar er designet specielt til Toshiba computer og kan udskiftes uden specialværktøj eller udstyr.

Instruktioner

1 Forbered din hængsel mekanisme. Hængslet mekanisme er sølv del af nøglen, der tillader nøglen at være deprimeret. Mekanismen skal vende opad, så at de to kroge er i bunden af ​​mekanismen og siden med cutaway cirkel hviler på bordet.

2 Hook den nederste kant af hængslet mekanisme i metal løkker på bunden af ​​tastaturet. Gør en side ad gangen for at sikre, at du har en perfekt pasform.

3 Hængslet mekanismen vil falde på plads, når du trykker ned på det lidt; trykke det let at se, om det bøjer op og ned. Hvis den gør, har du installeret den korrekt.

4 Fjederen gummi holder hængslet mekanisme på plads og støtter nøglen. Tuck gummi fjeder ind i midten af ​​hængslet mekanisme, således at basen er ikke længere synlig. Når indsat korrekt, vil gummi foråret flytte med hængsel mekanisme, når du trykker på det lidt.

5 Sæt nøglen. Snap nøglen på plads ved at trykke den ned på toppen af ​​gummi fjeder og hængslet mekanisme. Skub ned i midten først, og skub derefter ned de fire hjørner, indtil du hører et "klik".


relaterede artikler