Sådan oprettes en skabelon for eBay Listings

November 20

Sådan oprettes en skabelon for eBay Listings


Hvis du jævnligt sælger lignende produkter eller elementer på eBay, kan du spare tid ved at oprette en lister skabelon. Det bruger de samme formatering og salg præferencer for notering hver gang du sælger en vare, så du ikke behøver at starte hver ny notering fra bunden. Skabelonen er fleksibel, så du kan ændre item beskrivelser og justere sælge præferencer hver gang du bruger skabelonen. Du kan oprette en eBay lister skabelon ved at åbne en nylig eller aktuel notering og redigere indstillingerne.

Instruktioner

1 Log ind på din eBay-konto. Dette åbner din "My eBay" side.

2 Klik på "All Selling" i venstre navigationsmenu.

3 Dobbeltklik på en af ​​dine nuværende eller seneste eBay element programoversigter i "Aktiv Selling" eller de "Solgt" sektioner i hovedsiden. Klik på linket "Rediger oversigt".

4 Vælg "Gem denne oversigt som en skabelon og bruge den til at sælge Lignende varer." Det sparer skabelonen med navnet på det produkt eller element i liste. Næste gang du liste et element på eBay, kan du vælge din gemte skabelon fra drop-down menuen under "Sælg med en skabelon."

TIPS

  • Du kan redigere, opdatere eller slette dine gemte eBay programoversigter skabeloner ved at klikke på "Administrer skabeloner", når du liste et nyt element. Du kan også starte en ny skabelon ved at klikke på "Opret skabelon" link, men det er normalt hurtigere at oprette din skabelon fra en eksisterende liste.

relaterede artikler