Sådan fjerner Min Delt mappe i Denne computer

September 23

Sådan fjerner Min Delt mappe i Denne computer


Fildeling er en populær metode til at give brugerne mulighed på samme netværk for at få adgang til filer og mapper på de enkelte computere. Hvis du ønsker at fjerne funktionen delte mappe og forhindre, at andre på dit netværk fra at se og få adgang til dine filer, kan du gøre det nemt og hurtigt med en simpel ændring til computerens mappeindstillinger. Computere, der kører Windows-operativsystemet kan nemt slå denne funktion til og fra ved at åbne menuen "Funktioner" for at ændre indstillingerne mappe. Korrekt frigøre indstillingen delte mappe og fortsat adgang til netværket med en større grad af privatlivets fred.

Instruktioner

1 Klik på "Start" knappen på computerens skrivebord, og vælg "Denne computer."

2 Klik på menuen "Funktioner" øverst i det åbne vindue og vælg "Mappeindstillinger".

3 Klik på "Vis" fanen i "Mappeindstillinger" vinduet.

4 Klik på feltet ud for indstillingen "Brug Simpel fildeling" for at fravælge det. Klik på "OK" for at acceptere ændringerne. Den delte mappe i "Denne computer" er nu fjernet og fildeling er ikke længere aktiv.


relaterede artikler