Sådan Burn Fotos & musik til en cd

February 22

Brug af computeren sagsakter management system (Windows Explorer), kan du overføre (eller "brænde") fotos og musik direkte til en tom cd. Computeren skal have et optisk drev i stand til at skrive til en disk. Når CD'en er blevet brændt, kan indholdet på disken læses af andre computere. Dette vil kun arbejde på computere, der kører Windows XP og højere.

Instruktioner

1 Indsæt tom cd i disken brænder.

2 Klik på "Start" ikonet i proceslinjen i Windows. Klik på "Denne computer" eller "Computer". Dobbeltklik på navnet på din disk brænder (f.eks DVD RW drev). Dette vil åbne et tomt vindue.

3 Træk og slip billeder og musik, som du ønsker gemt på disken i det tomt vindue. Du kan også overføre filer til disken individuelt ved at højreklikke på filen, vælge "Send til" og klikke på navnet på disken brænder. Som du fortsætter med at tilføje filer til cd'en, holde styr på hvor meget plads der er til rådighed.

4 Klik på "Skriv disse filer til cd." Når bedt om at bekræfte valget brænde, skal du klikke på "Ja". En statuslinje viser filnavnene og tid til at brænde færdiggørelse vil blive vist. Du vil få besked, når cd brænde er færdig.


relaterede artikler