Sådan Find en international Domænesuffiks

April 4

Den sidste del af et domænenavn, kendt som topdomæne (TLD), fortæller en masse om en internetadresse. Der er generiske topdomæner såsom ".com" for virksomheder, ".gov" for regeringen og ".org" for organisationer. Der er også TLD'er for andre lande. Disse to bogstavkoder er nyttige, når du registrerer domæner i forskellige lande.

Instruktioner

1 Beslut dig for det land, hvis domænesuffiks du ønsker at finde. De fleste selvstændige lande har domænesuffikser af deres egne. Ikke alle domænesuffikser er indlysende, da nogle lande har ændret navne eller overbevisninger, siden domænesuffiks blev udstedt.

2 Tjek dit almindelige domæneregistrator for at se om domænesuffiks som du har brug for er tilgængelig. De fleste domæneregistratorer viser kun et lille udvalg af internationale domænenavne.

3 Besøg stedet for en registrator, der tilbyder internationale domæner. Nogle domæneregistratorer liste over alle de internationale TLD'er. Der kan også være andre programoversigter for lande med mere end én TLD.

4 Gennemse listen over internationale domænesuffikser indtil du finder det, du ønsker. Alternativt kan søge efter et bestemt land for at finde det, du ønsker.

5 Klik på linkene (hvis det findes) til at gå til en registrator, der tilbyder disse TLD suffikser. Webstedet kan være i en andet sprog end engelsk.

TIPS

  • Der er restriktioner på brugen af ​​nogle internationale domænesuffikser. Nogle lande kræver, at du basere et websted i landet at kvalificere sig til den internationale domænesuffiks.