Diagnosticering af en computer problem

January 1

Definition af problemet

Det er vigtigt at forstå, hvad der er galt med din computer. Når du ved, hvad problemet er, er der nogle enkle ting du kan tjekke at regne ud, hvad der er gået galt og eventuelt ordne det selv, eller i det mindste spare tid på telefonen med teknisk support, når du forsøger at forklare problemet til dem over telefonen.

Spørg dig selv et par spørgsmål:

Er skærmen gå på, når jeg tænder computeren? Er computeren tændes men køre langsomt? Gør din browser indstillinger synes at have ændret sig af sig selv?

Kør nogle diagnostiske tests

Der er nogle grundlæggende ting, du kan tjekke på din egen uden nogen særlig uddannelse.

Så simpelt som det lyder, så sørg for at kontrollere, at alt er tilsluttet korrekt. Selv når ledningen er oprindeligt sat korrekt, kan det løsne uden at nogen noticing.Can du hører computerens summende, selvom skærmen er sort? Hold knapperne "Ctrl, Alt, Del" sammen for at åbne Jobliste. Tag et kig på de åbne programmer og se om der er nogen kørende, at du ikke er using.Check hvis dit anti-virus program er opdateret.

Test nogle ændringer

Se om følgende ting hjælpe med de problemer, du har oplevet. Selv hvis de ikke løser problemet, har du mere information til at give teknisk support person, og du vil spare dig selv en masse tid på telefonen.

Hvis alt er tilsluttet korrekt, så tjek indstillingerne for kontrast og lysstyrke på monitor.Close alle programmer i Jobliste, som du ikke bruger til at se, om det fremskynder computer.Click "Kør", skriv msconfig og klik "OK ". Klik på fanen Start. Fjern markeringen alle de programmer, du lukkede i forrige step.Update dit anti-virus program og køre en komplet scanning af dit system. Bare at have en anti-virus program installeret, er ikke nok, det skal køre regelmæssigt, så sørg for at sætte det op i programmet scheduler.Delete alle filerne i din Genbrug Bin.Click "Start" -> "Programmer" - > "Tilbehør" -> "Systemværktøjer" -> "Diskdefragmentering" og køre programmet. Dette bør optimere dit system og gøre det køre faster.Click -> "Start" -> "Indstillinger" -> "Kontrolpanel". Afinstaller alle programmer, du ikke længere bruger. Når du er færdig, skal du genstarte machine.Open Internet Explorer. Klik på "Funktioner" -> "Internetindstillinger". Gå til midlertidige internetfiler og klik på "Slet cookies". Klik derefter på "Slet filer" og vælg derefter "Slet alt offline indhold", og klik på OK. Klik på OK igen, og luk muligheder kassen.