Sådan tilføjes en netværkssted til XP Home

February 10

Windows XP Home og andre udgaver af Windows XP kan nævnes "Netværkssteder" funktion. Netværkssteder er en særlig placering i Windows Stifinder, der indeholder genveje til netværksressourcer som delte filer, netværksprintere, webservere og FTP-servere. En netværkssted understøtter alle funktionerne i en almindelig Windows-mappe, herunder kopiering, flytning, omdøbning og visning eksterne filer og udskrivning til eksterne printere.

Instruktioner

1 Klik på "Start" og "Denne computer." Klik på "My Network Places" under "Andre steder" i venstre rude i vinduet Stifinder. Hvis du ikke kan se denne rude, klik på "Funktioner" klik "Mappeindstillinger", klik på "Vis Almindelige opgaver" og klik på "Anvend".

2 Klik på "Tilføj netværkssted" under "Netværk Opgaver" i venstre rude. Klik på "Næste" i velkommen vindue. Klik på "Vælg et andet netværk Location" og derefter klikke på "Næste".

3 Angiv placeringen af ​​netværkets ressource ind i feltet "Internet eller Network Address". Hvis du kender adressen, skal du skrive det ind i feltet i formatet "\ Servernavn \ Sharename" for et netværksshare, "http: // Servernavn / Sharename" for en webserver eller "ftp://ftp.server.com" for et FTP-sted. Hvis du ikke kender adressen, skal du klikke på knappen "Gennemse", søge efter en placering på det lokale netværk, skal du klikke på den og klik på "OK."

4 Klik på "Næste". Angiv et navn til netværkssted ved at skrive det ind i "Skriv et navn til denne Network Place", og klik "Næste". Klik på "Udfør".


relaterede artikler